The Olive Garden

Μαγικό πανοραμίκ

Yπάρχουν δύο λόγοι που μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στο ατμοσφαιρικό roof garden του πολυτελούς ξενοδοχείου «Titania». Ο πρώτος είναι η θέα: η πόλη από εδώ ψηλά μας χαρίζει ένα από τα ωραιότερα πανοραμικά πλάνα της που χωρά από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι την Πάρνηθα και τον Σαρωνικό – ειδικά τα καλοκαιρινά βράδια, με τα φώτα της Αθήνας αναμμένα, το θέαμα είναι μαγικό. Ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας ντύνει την εμπειρία με γεύσεις που μας ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα, δίνοντας όπως πάντα τον πρώτο λόγο στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα αλλά και στις πολλές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά.

Πιάτα must, με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του ελληνικού καλοκαιριού σε σύγχρονο φινίρισμα, το καλαμάρι σχάρας με μαριναρισμένο κολοκυθάκι, κρέμα παντρεμένης φάβας Σαντορίνης και πίκλα από φρέσκο κρεμμυδάκι, το αβοκάντο με ψητά ροδάκινα και σαλάτα με κινόα και δροσουλίτη και το φιλεταρισμένο λαβράκι με κόκκινα βλίτα και κολοκυθάκια γιαχνί.  

 


Tip: Μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε το γεύμα σας με ένα signature cocktail στο κομψό εξωτερικό μπαρ του «Olive Garden» και όλη την πόλη στο... ποτήρι σας.

Ο χάρτης

The Olive Garden

Αθήνα - Κέντρο

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο

Τηλ. 2103326000

Site: http://www.titania.gr/athens-dining/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/The-Olive-Garden/192109484167785


Εστιατόρια και Bars