Hide & Seek

Η «κρυφή» αυλή των θαυμάτων

Mπορεί το όνομά του να σημαίνει κρυφτό, είναι ωστόσο κοινό μυστικό ότι η πανέμορφη αυλή του «Hide & Seek» αποτελεί πραγματική όαση στην καλοκαιρινή Αθήνα. Διασχίζοντας το διάδρομο που χωρίζει το πολύ δημοφιλές bar restaurant από την πολύβουη λεωφόρο Κηφισίας, βρίσκεσαι ξαφνικά σε έναν φοβερό κήπο γεμάτο φοίνικες, κάκτους, καστανιές και ακακίες που δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσεις το φαγητό και το κοκτέιλ σου σε περιβάλλον που θυμίζει διακοπές.

Ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος συνδυάζει υλικά από όλον τον κόσμο και δημιουργεί πρωτότυπες fusion γεύσεις με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα, όπως το φαγκρί σχάρας που συνοδεύεται με σος beurre blanc αλλά και το carpaccio από Black Angus που σερβίρεται σε χωνάκια με καυτερή ρόκα και μαγιονέζα τρούφας. Μεγάλο ατού του εστιατορίου είναι ασφαλώς η εντυπωσιακή μπάρα, με πολλές ετικέτες και ευφάνταστα signature cocktails (Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2019) που γεμίζει παλμό τον κομψό χώρο. Στην ολοκαίνουργια cocktail list θα βρείτε ευφάνταστες μείξεις όπως το Bubble Cosmo, που παντρεύει παιχνιδιάρικα τη βότκα με το σιρόπι τσιχλόφουσκας, αλλά και το πολύ καλοκαιρινό Garden Melodies, που συνδυάζει την τεκίλα με την κρέμα από καρπούζι και καρύδα.

 


Tip: Το πολύ πλούσιο brunch του «Hide & Seek» σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή και μάλιστα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο χάρτης

Hide & Seek

Βόρεια Προάστια - Χαλάνδρι

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106776747

Site: https://www.hideandseek.gr/el/

Facebook: https://www.facebook.com/HideAndSeekAthens/


Εστιατόρια και Bars