Nikkei Jardin

Signature εξωτική εμπειρία

H θερινή εκδοχή του αγαπημένου bar restaurant του Κολωνακίου μας κλείνει premium ραντεβού με τη συναρπαστική ιαπωνο-περουβιανή γαστρονομία σε έναν πανέμορφο καταπράσινο κήπο κάτω από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus». Ένας ουρανός από πολύχρωμα νήματα, πολλά και διαφορετικά φωτιστικά σε έθνικ μοτίβα, tropical διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν σε συνδυασμό με τις έθνικ μουσικές και τον πάντα ωραίο κόσμο ένα premium εξωτικό περιβάλλον που μας ταξιδεύει μακριά από την πόλη κι ας βρισκόμαστε εκεί όπου χτυπά η καρδιά της.

Σε αυτό βοηθούν ασφαλώς οι ολοκαίνουργιες γεύσεις που προτείνει ο ταλαντούχος σεφ Σπύρος Μαυροειδής σε δημιουργικό pairing με τα εξαιρετικά κοκτέιλ της barlady του «Nikkei» Μαίρης Ταλαιπώρου (Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2019). Ξεκινώντας, για παράδειγμα, από ένα tiradito σολομού σε θεαματική συνάντηση με το Zingada που παντρεύει το pisco με το τζιν, το κεφίρ, το παντζάρι και τα κρουτόν από λέμονγκρας, το πολύ επαγγελματικό σέρβις θα σας κατευθύνει με γνώση σε ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι με τη signature σφραγίδα του «Nikkei».   

 


Tip: Πέρα από την Αθήνα, το «Nikkei» μάς υποδέχεται φέτος το καλοκαίρι τόσο στη σταθερή του έδρα στη Χώρα της Μυκόνου όσο και εντός του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Olea All Suite Hotel» στο Τσιλιβί της Ζακύνθου.

Ο χάρτης

Nikkei Jardin

Αθήνα - Κολωνάκι

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι

Τηλ. 2107239366

Site: http://nikkeirestobars.com/en/home/

Facebook: https://www.facebook.com/NikkeiPeruvianRestoBar/


Εστιατόρια και Bars