Artisanal Lounge & Gardens

Ένας κήπος για πολλά βραβεία

Tόσο οι γεύσεις του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη όσο και τα κοκτέιλ της barlady του «Artisanal» Δήμητρας Αντωνακοπούλου διακρίθηκαν φέτος στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και στα Αθηνόραμα Bar Awards - Shaker Trophy 2019, σηματοδοτώντας μια πολύ δυναμική χρονιά για το πανέμορφο all day bar-restaurant της Κηφισιάς με τη στιλάτη mix ’n’ match διακόσμηση. Όσο για το καλοκαίρι, αυτό το περνάει παραδοσιακά στη φυσική δροσιά του χαρισματικού κηφισιώτικου κήπου του, που αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας οάσεις στην Αθήνα.

Φέτος, μάλιστα, είναι πιο λουλουδιασμένος και καταπράσινος από ποτέ, με μια εντυπωσιακή κούνια ντυμένη με κατακόκκινα άνθη στην είσοδο αλλά και αέρινα υφάσματα να ανεμίζουν στην open air orangerie, προσφέροντας ένα ιδανικό σκηνικό για τις ολοκαίνουργιες και πολύ καλοκαιρινές προτάσεις του σεφ, όπως τα ελληνοπρεπή nigiri με καπνιστό χέλι, παντζάρι, βλίτα και κρέμα από απάκι, η ανοιχτή πίτα σχάρας με μάραθο, κολοκύθι και φέτα Βυτίνας και η θαυμάσια σφυρίδα με φρέσκες γαρίδες και χόρτα γιαχνί σε σάλτσα κακαβιάς. Ανανεωμένη είναι και η λίστα των signature cocktails, που προτείνονται σταθερά σε αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου.     

 


Tip: Οι feelgood μουσικές επιλογές φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ μια σειρά από live με σόουλ και τζαζ μουσικές χαρίζουν έξτρα παλμό σε κάποιες καλοκαιρινές βραδιές.

Ο χάρτης

Artisanal Lounge & Gardens

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Ζηρίνη 2

Τηλ. 210/8086111

Site: http://www.artisanal.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/ARTISANAL-766057460098456/


Εστιατόρια και Bars