The Zillers

Gastro πτήσεις πάνω από την Ακρόπολη

Aγαπάμε να ανεβαίνουμε κάθε στιγμή της ημέρας στην κορυφή του boutique ξενοδοχείου «The Zillers» και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ο πολύ ατμοσφαιρικός αστικός κήπος του ομώνυμου bar restaurant ανοίγει και ενώνεται με την πανέμορφη βεράντα. Πιάνουμε τραπέζι έξω έξω, αφήνουμε τα μάτια και το μυαλό να πετάξουν ελεύθερα πάνω από την πλατεία της Μητρόπολης και τον ιερό βράχο και ενδίδουμε στις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις της Κωνσταντίνας Φάκλαρη (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019).

Στις σταθερές μας επιλογές βρίσκονται οι εξαιρετικοί γίγαντες Πρεσπών με αβγοτάραχο Μεσολογγίου, άνηθο και λάιμ, ενώ την προσοχή μας διεκδικούν σοφιστικέ νέες προτάσεις όπως οι baby πατάτες με καπνιστό χέλι, ρέβα, sour cream και κρεμμυδάκι τουρσί και το αρνί με τραχανά από βουβαλίσιο γάλα, μελιτζάνα και τηγανητά γλυκάδια. Ένα γλυκόπικρο La Notte Brava με τεκίλα, νέκταρ αγαύης και αλμυρή φράουλα ή ένα Bloody Moon με βότκα, ούζο, ντομάτα και λεμόνι, από τα ολοκαίνουργια signature cocktails που επιμελείται σταθερά ο Γιάννης Σαμαράς, θα ταιριάξουν τέλεια στις γεύσεις αλλά και στην ατμόσφαιρα του καλοκαιρινού downtown.   


Tip: Πολλές ωραίες ιδέες για ένα κομψό light lunch «κρύβονται» στον ανανεωμένο all day κατάλογο του εστιατορίου, επίσης διά χειρός Κωνσταντίνας Φάκλαρη.

Ο χάρτης

The Zillers

Αθήνα - Κέντρο

Μητροπόλεως 54

Τηλ. 210/3222277

Site: https://thezillersathenshotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/TheZillersAthens/


Εστιατόρια και Bars