Buba

Όταν η Κηφισιά αγάπησε την exotica

Eισιτήριο για τους τροπικούς μας κλείνει ο «μυστικός» κήπος του «Buba» στην Κηφισιά. Κάτω από τον ανοιχτό καλοκαιρινό ουρανό μπλέκονται πολύχρωμα φανάρια και φωτάκια μαζί με κάθε λογής memorabilia από ταξίδια στις γειτονιές της Άπω Ανατολής, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει πειστικά σε ασιατικές συντεταγμένες. 

Η κουζίνα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, σταχυολογώντας τα καλύτερα της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ με ολίγη από Χονγκ Κονγκ και πιάτα που κινούνται στον αστερισμό του κοσμοπολίτικου fusion, όπως η σαλάτα αβοκάντο με γαρίδες, πράσινο μήλο, κόλιαντρο και σος γκρέιπφρουτ, τα veggie ρολάκια με παπάγια, μάνγκο, βερμιτσέλι και βιετναμέζικη σος, τα won ton με κιμά από κοτόπουλο και sweet chili, αλλά και το ψάρι ημέρας με φρέσκο κουρκουμά, λέμονγκρας και φύλλα μουστάρδας. Μπορούμε να τσιμπολογήσουμε άνετα και στην μπάρα παρέα με ένα Mission of Burma που παντρεύει το τζιν με μους μάνγκο και λεμονιού ή ένα spicy και αρωματικό Pablo Escobar in Thailand με τεκίλα και Aperol, τα οποία αξίζει βεβαίως να βρουν τη θέση τους και στο τραπέζι μας.   

 


Tip: Τις πάντα εξαιρετικές μουσικές επιμελείται ο General Conzou aka Κωνσταντίνος Ζουγανέλης, μπλέκοντας τη ρέγκε και το rock ‘n’ roll με την ντίσκο, τα παλιά αράβικα χιτ και τα ρεμπέτικα της Αμερικής.

Ο χάρτης

Buba

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά

Τηλ. 2106231151, 6980457387

Site: https://www.bubabistrotexotique.com/

Facebook: https://www.facebook.com/bubakifisia/


Εστιατόρια και Bars