Όμικρον Meze

Ένα εξαιρετικό μεζεδοπωλείο σε κήπο-έκπληξη

Kάτι νέο κι ενδιαφέρον τρέχει στον πολύ όμορφο και δροσερό κήπο με τους φοίνικες και τα καλοστρωμένα τραπέζια αυτού του μοντέρνου μεζεδοπωλείου του oμίλου Καστελόριζο. Ο νέος executive chef Μιχάλης Ζάχαρης, που έχει αναλάβει την κουζίνα σε συνεργασία με τον consulting chef Γρηγόρη Χέλμη, αναδεικνύει τις αρετές της εθνικής μας γευστικής κουλτούρας του τρωγοπίνειν με σύγχρονη ματιά κι έμφαση στα καλά υλικά, κάνοντας έτσι την επίσκεψη στο «Omikron Meze» απόλαυση.

Ψαγμένες εξτραβαγκάντζες που πειράζουν έξυπνα κλασικές συνταγές, όπως οι γαρίδες Αμβρακικού σπεντζοφάι ή το κοκορέτσι από θράψαλο με τζατζίκι μυρωδικών, συναντούν τα μοναδικά signature παστά και καπνιστά του Γρηγόρη Χέλμη, το φρέσκο τηγανητό ή ψητό ψαράκι αλλά και πιο μοντέρνες γεύσεις, όπως το ταρτάρ τόνου, το ταμπουλέ με φακές beluga, αβοκάντο και χαβιάρι μαύρου σκόρδου ή τα μπριζολάκια τόνου νισουάζ. Δεν λείπουν η επιλογή του μενού καθώς και οι προτάσεις για παιδιά.     

 


Tip: Ο εξαιρετικός κατάλογος των αποσταγμάτων αποτελεί από μόνος του λόγο επίσκεψης, ενώ πολύ ενδιαφέροντα είναι και τα κοκτέιλ.

Ο χάρτης

Όμικρον Meze

Βόρεια Προάστια - Νέα Ερυθραία

Δρόσου 1 & Αίγλης, Νέα Ερυθραία

Τηλ. 2106202475-6

Site: https://www.omikronmeze.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/omikronrestaurant.gr/


Εστιατόρια και Bars