Maraveal

Το νέο hot spot του αθηναϊκού καλοκαιριού

Πραγματοποιώντας δυναμική επιστροφή στο αθηναϊκό γευστικό σκηνικό, ο χαρισματικός σεφ Ολιβιέ Καμπανά έχει τη φροντίδα όλων των εστιατορίων του εντυπωσιακά ανακαινισμένου πεντάστερου city resort «Glyfada Riviera Hotel» που προσφέρουν επιλογές για κάθε διάθεση. Στο pool bar restaurant «Atoll», πλάι στην εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου που προσφέρεται για αναζωογονητικές βουτιές, το σενάριο γράφεται με μια σειρά ευφάνταστων πιάτων που περιλαμβάνουν από ψητό χταπόδι με αφρό φάβας και καραμελωμένα κρεμμύδια μέχρι αρνίσιο μουσακά, ενώ τα δημιουργικά tapas πρωταγωνιστούν στο κομψό wine-lounge bar «Le Méli Mélo» με την εντυπωσιακή γυάλινη κάβα.

Εκείνο, βέβαια, που κλέβει την παράσταση είναι το ολοκαίνουργιο fine dining εστιατόριο «Maraveal», όπου ο Καμπανά σερβίρει τα πολυσύνθετα σπονδυλωτά πιάτα που τον καθιέρωσαν στην Αθήνα. Στην κομψή σάλα που ενώνεται διακριτικά με την πισίνα, θα απολαύσουμε εξαιρετικές διλογίες όπως αυτή με το φουαγκρά που σερβίρεται ποσέ σε σος γλυκού κρασιού και ψητό με σορμπέ από φραμπουάζ, αλλά και πολυεπίπεδες τριλογίες όπως της καραβίδας που έρχεται σε μπαλοτίνα, ταρτάρ και ποσαρισμένη με αχλάδι.  

 


Tip: Με μοντέρνου ύφους δωμάτια που βλέπουν στη θάλασσα αλλά κι ένα ολοκαίνουργιο και πολύ ατμοσφαιρικό spa, το ξενοδοχείο προσφέρεται επίσης για σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις με γαστρονομικό χρώμα.

Ο χάρτης

Maraveal

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Γλυφάδα

«Glyfada Riviera Hotel», Λεωφ. Ποσειδώνος 40, Γλυφάδα

Τηλ. 2108944106

Site: https://www.glyfadarivierahotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/maravealrestaurant/


Εστιατόρια και Bars