Galaxy Bar

Gourmet ελληνικό καλοκαίρι και το σύμπαν στο ποτήρι!

Eμπνευσμένο, καλοκαιρινό, ταξιδιάρικο και σε απόλυτη αρμονία με το σκηνικό που στήνεται τέτοια εποχή στον τελευταίο όροφο του «Hilton», το φετινό μενού και η λίστα των κοκτέιλ του «Galaxy Bar & Restaurant». Στην εντυπωσιακή βεράντα που προσφέρει ένα ασυναγώνιστο πανόραμα στην πόλη και φυσικά στην Ακρόπολη, ο executive chef Κώστας Αθανασίου και ο chef του «Galaxy» Γιώργος Καπέρδας εμπνέονται από αγαπημένα ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα και προσθέτουν τη δική τους γκουρμέ πινελιά, με επιλογές όπως η χορτόπιτα με κέιλ, η χωριάτικη με καρπούζι και οι γαρίδες jumbo με ντιπ από «σος σαγανάκι» και φέτα.

Η λίστα των κοκτέιλ μάς καλεί σε ένα ταξίδι στο σύμπαν: από τις εκρηκτικές επιλογές με φυσαλίδες, όπως το Royal Nebula με σαμπάνια, βότκα και βατόμουρο, μέχρι τα κοκτέιλ από παλαιωμένα αποστάγματα, όπως το Galileo’s Telescope με χειροποίητο μείγμα από τζιν, Campari, Aperol και βερμούτ, που παλαιώνει σε βαρέλι και αρωματίζεται με σπιτικά bitters. 

 


Tip: Το sushi του «Galaxy» παραμένει από τα καλύτερα της πόλης, ενώ οι πιο παραδοσιακοί θα ικανοποιηθούν πλήρως με το φρέσκο ψάρι ημέρας και το άψογα ψημένο φιλέτο Black Angus. 

Ο χάρτης

Galaxy Bar

Αθήνα - Ιλίσια

(ξεν. «Hilton») Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια

Τηλ. 2107281402-3

Site: https://www.hiltonathens.gr/galaxy/

Facebook: https://www.facebook.com/galaxybarrestaurant/


Εστιατόρια και Bars