Το Λονδίνο βάζει πλώρη για Greenwich

Ανάμεσα στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο και το ιστορικό ιστιοφόρο «Cutty Sark» θα βρείτε όλα όσα κάνουν το Greenwich, μία από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές του Λονδίνου.

Τι παίζει στις θεατρικές σκηνές της πόλης;

Το «αθηνόραμα» περπατά ξανά­ στην πόλη και αναδεικνύει τα τελευταία trends και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να την απολαύσετε στις γιορτές ή στα weekends που έρχονται.

Τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πόλη

Το «αθηνόραμα» περπατά ξανά­ στην πόλη και αναδεικνύει τα τελευταία trends και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να την απολαύσετε στις γιορτές ή στα weekends που έρχονται.

Φέτος είναι η χρονιά της Πάρου!

Νέες επενδύσεις φέρνουν αυτό το καλοκαίρι την Πάρο στην επικαιρότητα, αν και το δυνατό της χαρτί παραμένει η απροσποίητη κυκλαδίτικη γοητεία της. Σε αυτήν πρέπει να στοχεύσει και να την αναδείξει, με έμφαση στην ποιότητα και στις νέες ιδέες, αντί να προσπαθεί να υιοθετήσει αταίριαστες μυκονιάτικες συνταγές.

Χριστούγεννα στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις!

Γιορτινό preview στις πιο αγαπημένες μητροπόλεις της Ευρώπης για τα Χριστούγεννα: special events για τις γιορτές, νέα στέκια, αλλά και σταθερές αξίες για τους επισκέπτες της πρώτης φοράς.

Χριστουγεννιάτικες αγορές αλά Γερμανικά

Αγγελάκια που κρατούν κεριά και γυρίζουν γύρω από μια ξύλινη βάση, φάτνες σε φυσικό μέγεθος, έλατα στολισμένα με φωτάκια, στεφάνια  γεμάτα κόκκινους φιόγκους , χιονισμένες στέγες. Οι Γερμανοί, μπορεί να μας έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δεν παίζονται!

Χριστούγεννα so British!

Ο Κώστας Σφαλτός, υποδιευθυντής του «Dorchester», ξεναγεί τον Χάρη Σταυρίδη σε μερικές από τις... πιο αγγλικές συνήθειες στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο.

Βιένη

Η Ιωάννα Γκομούζα καταγράφει όλα τα καινούργια αλλά και τα αγαπημένα κλασικά σημεία στην πιο χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Λονδίνο - Παρίσι

Οι δύο πιο συναρπαστικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις δεν εξαντλούνται σε ένα και μόνο γουικέντ. Αναζητάτε το know-how της extra large πολυτέλειας ή το εγχειρίδιο επιβίωσης της πρώτης φοράς; Θέλετε να πάρετε μαζί και τα παιδιά ή σχεδιάζετε παρεΐστικη απόδραση στα πιο προχωρημένα στέκια; Σχεδιάσαμε πέντε ιδανικά γουικέντ στο Λονδίνο και στο Παρίσι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα κάθε ταξιδιώτη, από τον επισκέπτη της πρώτης φοράς στον κυνηγό των νέων τάσεων κι από τους luxury travellers στις οικογένειες μ