Τα νησιά-εμπειρίες του Βορείου Αιγαίου: Λήμνος, Ικαρία, Λέσβος, Χίος, Σάμος στο μικροσκόπιο

Ας ανακαλύψουμε τα νησιά του Βορείου Αιγαίου κάνοντας focus σε πέντε από τις πιο δυνατές προτάσεις της υπέροχης γειτονιάς τους.

Τα κεντρικά Τζουμέρκα έχουν άλλη χάρη- Ένα τριήμερο στο "Rouista Tzoumerka Resort"

Αδάμαστος ορεινός όγκος, κυρίαρχο υδάτινο στοιχείο, ελατοσκέπαστες πλαγιές που ξυπνούν μια και μόνο ανάγκη. Την σύνδεση μας με την φύση, που έχουμε τόσο παραμελήσει. Αυτά είναι τα κεντρικά Τζουμέρκα, unplugged.

"Ελαιώνας": Πάσχα περιτριγυρισμένοι από λιόδεντρα σε ένα γνήσιο αγροτουριστικό καταφύγιο

Αυθεντικές εμπειρίες στον αξιαγάπητο αγροτουριστικό ξενώνα "Ελαιώνα" εντός ενός καταπράσινου κτήματος.

Μεσολόγγι: Η αφιλτράριστη ομορφιά βρέχεται από λιμνοθάλασσα

Πελάδες "αιωρούνται" σε αρυτίδωτη λιμνοθάλασσα, σεληνιακά τοπία σε αλυκές, ντόπιοι τσουγκρίζουν ούζα. Αυτές είναι ορισμένες εικόνες από το Μεσολόγγι. Χωρίς φίλτρο.

Κωνσταντινούπολη: Πάντα στην κόψη της Ανατολής και της Δύσης- Τα γευστικά best of

Κάποτε την αποκάλεσαν "Πόλη" γιατί θεωρούνταν η ωραιότερη του κόσμου. Παρότι πολλοί υποστηρίζουν πως δεν ισχύει, η Κωνσταντινούπολη παραμένει η μόνη πόλη που ακροβατεί μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της αποδόμησης του ελληνικού καλοκαιριού

Αυξάνονται ή όχι οι αφίξεις; Και αν αυξάνονται γιατί δεν αυξάνεται μαζί τους κι ο τζίρος; Και αν αυξάνεται κι αυτός, γιατί δεν αυξάνεται το προσωπικό και γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι ούτε οι επιχειρηματίες ούτε οι τοπικές κοινωνίες; Ή μήπως είναι;

Η Κέα δεν είναι προορισμός του Σαββατοκύριακου, είναι πολλά περισσότερα

Παρότι είναι μεγαλύτερη από άλλα Κυκλαδονήσια, η Κέα υποβαθμίζεται ως προορισμός του ΣΚ. Και όμως οι 48 ώρες είναι λίγες για να τη γνωρίσεις και έχουμε τις αποδείξεις για αυτό.

Γεύσεις, πολιτισμός και διεθνής διάκριση στο 4ο Taste of Loutraki

Το Taste of Loutraki 2025 απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι η γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει βασικό άξονα τουριστικής και τοπικής ανάπτυξης.

Αφροδίτη Γεωργιάδου: "Μεγάλωσα με αρώματα κουζίνας και χέρια γεμάτα ζυμάρια"

Η νεαρή μαγείρισσα που, πριν καν κλείσει τα 30, οδήγησε στην από- λυτη αυτάρκεια την οικογενειακή φάρμα Ραγιάν στο Κιλκίς –διάσημη για τα μακράς παλαίωσης τυριά της– και τη μετέτρεψε σε ονομαστό καλοφαγικό προορισμό για τα πριβέ γαστρονομικά της δείπνα, μιλά για την αγάπη της για την πρώτη ύλη και την ανάγκη διάσωσης της παραδοσιακής ποντιακής γεύσης.

Χειμωνιάτικο city break στα Χανιά που δεν παύουν να μας γοητεύουν

Το χειμωνιάτικο city break στα Χανιά θυμίζει εκείνο το soundtrack από παλιό βινύλιο που σε καλεί να χαθείς στη σαγηνευτική, πολυδιάστατη ομορφιά μιας πόλης που στα πιο ήσυχα της, την χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο.

Ανακαλύπτοντας το Πόρτο: Μια πόλη γεμάτη ιστορία, αρώματα και αυθεντικές εμπειρίες

Το Πόρτο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον συνδυασμό της παράδοσης και της σύγχρονης κουλτούρας.

Στα Τρίκαλα για γίδα, κεμπάπια και τσίπουρα

Ακολουθήσαμε τους ντόπιους και χαρτογραφήσαμε την περιοχή από τα Τρίκαλα ως το Περτούλι, για βουνίσια κουζίνα, μεζέδες κι αποστάγματα.

Τα νέα της Θεσσαλονίκης: Οι must διευθύνσεις για ιδανικό city break

Έτοιμη να βάλει σε νέα τροχιά την ταυτότητά της ως σύγχρονος μητροπολιτικός προορισμός τεσσάρων εποχών, η πόλη με την κινηματογραφικότερη προμενάδα των Βαλκανίων γαρνίρει τις κλασικές της αξίες με συναρπαστικές αφίξεις, έτοιμη να γίνει το city break-φετίχ μας για άλλον ένα χειμώνα.