Ο Χάρτης των Γεύσεων γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη Helexpo

Οινοπαραγωγοί, αποσταγματοποιοί, εισαγωγείς οίνων, επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και χιλιάδες οινόφιλοι δοκιμάζουν, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον.

Ρεβεγιόν στη Λήμνο: Το lifestyle city hotel "Grand Patelli" είναι η νέα προσιτή πολυτέλεια των διακοπών για κάθε εποχή του χρόνου

Φέτος το χειμώνα, το "Grand Patelli" μάς προτείνει μίνι εορταστικές εξορμήσεις με υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις, αφού εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί το βραβευμένο εστιατόριο "Nick’s Lounge & wine Bar" με Executive Chef τον Χρόνη Πούλιο .

"Angsana Corfu": Στο "Oribu" και στο "A Lounge" για γαστρονομικά (και όχι μόνο) events

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένους σεφ και mixologists με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, αλλά και ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες.

Γνωριμία με την Κυπαρισσία και τα μεσσηνιακά πιάτα της

Με όχημά μας το Peloponnese Food Stories, το γαστριμαργικό φεστιβάλ που ενώνει όλη την Πελοπόννησο, εξερευνήσαμε την Κυπαρισσία και τις γύρω περιοχές με γεμάτο στομάχι από μεσσηνιακές νοστιμιές.

Λονδίνο τώρα. Ένα προσωπικό love letter

18 χρόνια μετά την τελευταία φορά που ταξίδεψα στο Λονδίνο, ξαναβρήκα τον πρώτο μου έρωτα. Και οι δύο είχαμε αλλάξει, περάσαμε όμως ένα συγκλονιστικό 5νθήμερο.

Ηράκλειο για 72 ώρες. Οι "Κρητίκαροι", ο "ξινόχοντρος" και τα "μαναρόλια"

Αν ο τίτλος έχει πολλές άγνωστες λέξεις τότε είστε στη δική μου θέση 72 ώρες πριν το Ηράκλειο. 72 ώρες στο Ηράκλειο και πλέον όλα έχουν απαντηθεί.

"Messinia Terroirs Wine Festival": Αναβιώνοντας τα θρυλικά αμπελοτόπια της Μεσσηνίας

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φεστιβάλ για τους φίλους του κρασιού, που εστιάζει στην αναγέννηση του μεσσηνιακού αμπελώνα, πραγματοποιείται στη Navarino Agora, δίνοντας νέα πνοή σε μια οινική παράδοση αιώνων.

Mandarin Oriental, Navarino Agora, βιωσιμότητα, real estate: επιστρέφοντας στην Costa Navarino 10 χρόνια μετά

Επισκεφτήκαμε το Mandarin Oriental και την πολύβουη Navarino Agora και είδαμε πώς το μοναδικό εν εξελίξει project της ΤΕΜΕΣ ξεδιπλώνει ολοένα και πιο ολοκληρωμένα τη δυναμική του χτίζοντας το brand της Μεσσηνίας διεθνώς.

Γιάννης Γαβαλάς: Η σπάνια περίπτωση της "Αρακλειάς"

Ένα εστιατόριο - προορισμός ή πώς η απόφαση του σεφ να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ηρακλειά και ν’ ανοίξει το δικό του εστιατόριο έβαλε το νησάκι στο ραντάρ και των καλοφαγάδων.

10 λόγοι που δεν χάνεται το φεστιβάλ Οινοξένεια 2023

Aπό τις 19 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, τα Οινοξένεια 2023 θα μυήσουν τους επισκέπτες στα terroir της περιοχής με έναν διαδραστικό και αυθεντικό τρόπο, αυτόν της φιλοξενίας και του μοιράσματος.

H 41η γιορτή σαρδέλας φέρνει στην Καλλονή live cooking και μουσική

Η 2ήμερη γιορτή είναι έτοιμη να υποδεχτεί ντόπιους, επισκέπτες και τουρίστες χαρίζοντας μυρωδιές, γεύσεις, νησιώτικο γλέντι και πολλές εκπλήξεις.

20 μέρες στο Βιετνάμ: ταξιδεύοντας και τρώγοντας με τον Βασίλη Στεφανάκη και την Ελένη Σαράντη

Ο Βασίλης Στεφανάκης και η Ελένη Σαράντη, των "Diego" και "Lost Athens", ταξίδεψαν χωρίς πρόγραμμα, αλλά με πολύ συγκεκριμένο στόχο, για να γνωρίσουν την αλήθεια του Βιετνάμ μέσα από το φαγητό του, τους ανθρώπους που το ετοιμάζουν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το απολαμβάνουν.

To πρώτο Rovies Food Fest έρχεται τον Σεπτέμβριο

Μια σειρά από γαστρονομικές δραστηριότητες που αφηγούνται την ιστορία της περιοχής και βασίζονται στις αρχές της αειφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος όπως καλά γνώριζαν οι παλαιότεροι και έμαθαν εμάς.

Τσιμπολογώντας ασταμάτητα στην Μάλαγα

Tapas που σπαρταράνε, πιατάκια που αχνίζουν, ψωμάκια με κάθε λογής γαρνιτούρες επικεντρώνονται σε κάθε επική μικροσκοπική μπουκιά στην Μάλαγα. Στην πόλη που το μέγεθος δεν μετράει.

Κεντρική και Δυτική Μακεδονία: ταξίδι στη γεύση

Έναν παράδεισο για gastro travelers έχουν φτιάξει τα ονομαστά εστιατόρια που απλώνουν τα γευστικά τους δίχτυα γύρω από το Αμύνταιο.