Ένα διαφορετικό Πάσχα που συνδυάζει retreat και παράδοση στην Ιθάκη

Ένα επταήμερο χαλαρωτικό retreat σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία της Ιθάκης.

Μια Ελλάδα Πάσχα: οι προορισμοί και το know-how

Νησί ή βουνό; Οι καλύτεροι προορισμοί για Πάσχα στην Ελλάδα και πώς να τους απολαύσεις.

Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Ελλάδα

Με διάσημα έθιμα να αναβιώνουν σε κάθε πλευρά­ της Ελλάδας, κοσμοπολίτικα ή κατανυκτικά, οικογενειακά ή με φίλους, εκτός και (γιατί όχι;) εντός των τειχών, το φετινό Πάσχα πλησιάζει κι εμείς προτείνουμε τα ωραιότερα ξενοδοχεία-προορισμός κι εστιατόρια για να το απολαύσετε όπως επιθυμείτε.

Πού θα ζήσω το πιο ιδιαίτερο Πάσχα στην Ελλάδα και τι πρέπει να ξέρω πριν επιλέξω προορισμό

Ο εορτασμός του Πάσχα είναι μια υπόθεση μάλλον προσωπική. Εμείς σας παρουσιάζουμε τέσσερις εμβληματικούς πασχαλιάτικους προορισμούς και σας δίνουμε tips.

Οι καλύτερες προτάσεις για Πάσχα στο εξωτερικό

Οι 8 πιο ξεχωριστές ιδέες για αποδράσεις εκτός συνόρων με τη φροντίδα των πιο γνωστών ταξιδωτικών γραφείων, από τη Σκωτία, την Αλσατία και την Ιορδανία μέχρι την Αίγυπτο, τη Λισαβόνα και τη Ρώμη.

7 προτάσεις για οργανωμένο Πάσχα στην Ελλάδα

Από την Κέρκυρα, τα Κύθηρα και την Λίμνη Πλαστήρα μέχρι τις Πρέσπες, τη Σαντορίνη και την Πάτμο.

H άνοιξη των Μετεώρων

Σε τροχιά ανανέωσης βρήκαμε τα Μετέωρα και τα γειτονικά Τρίκαλα κατά την τελευταία μας επίσκεψη και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τις πρώτες ανοιξιάτικες εξορμήσεις ή για το Πάσχα που πλησιάζει.

Το Πάσχα της τελευταίας στιγμής με το Smile Acadimos

Μία ανάσα από το Πάσχα και αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει που θα πάτε σας παρουσιάζουμε μερικές επιλογές της τελευταίας στιγμής που είναι σίγουρο ότι θα τις απολαύσετε

Last minute ιδέες για Πάσχα

Στο βουνό ή τη θάλασσα, στην boutique ατμόσφαιρα μιας μικρής μονάδας ή στη φροντίδα ενός μεγάλου ξενοδοχείου; Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει, ακολουθούν οι προτάσεις μας για ένα Πάσχα όπως το φαντάζεστε.

11 ιδέες για οργανωμένα Πασχαλινά ταξίδια

Από τη Σμύρνη, τις Δαλματικές Ακτές και τη Σικελία μέχρι τις πιο λαμπερές πόλεις της Αμερικής και τις ποιοτικές κρουαζιέρες, επιλέγουμε τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις από τα φετινά πασχαλινά προγράμματα γνωστών ταξιδιωτικών οργανισμών.

5 ανοιξιάτικες μονοήμερες

Το Πάσχα πέρασε, αλλά οι καλές μέρες μένουν. Αν η άνοιξη σας βρει με διάθεση για ταξιδιωτικό «σφηνάκι», ιδού έξι εύκολες και... γλυκόπιοτες αποδράσεις για κάθε γούστο.

Πάσχα last minute: Οι πιο δυνατές εμπειρίες και έξυπνα πακέτα στα ξενοδοχεία

Το Πάσχα στην Ελλάδα είναι μοναδική εμπειρία. Ή μάλλον πολλές διαφορετικές ­μοναδικές εμπειρίες. Συγκεντρώσαμε τις πιο ιδιαίτερες.

12 ιδέες για Πασχαλινά ταξίδια στις εξοχές της Ελλάδας

Από το καταπράσινο Πήλιο μέχρι την ανθισμένη Μάνη το Πάσχα εδώ έχει χρώμα παραδοσιακό και διάθεση χαλαρή. Ακολουθούν οι πιο ιδιαίτεροι προορισμοί και πλήρες know how.

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα

Αν για εσάς Πάσχα δεν σημαίνει απαραίτητα πυροτεχνήματα και οβελίας, ιδού 6 ενδιαφέρουσες προτάσεις για πασχαλινές αποδράσεις εκτός των τειχών από αξιόλογα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Τήνος της Μάγιας Τσόκλη

Από τη νέα της θέση πλέον και ως ζυθοποιού, η Μάγια Τσόκλη μας μιλά για το αγαπημένο της νησί που φέτος την άνοιξη ανθίζει, κυριολεκτικά και μεταφορικά λόγω των εμπνευσμένων επιχειρηματιών που επενδύουν σε ένα ποιοτικό προφίλ τουρισμού. Και μας δίνει Πασχαλινά tips.

Τα ταξίδια του Πάσχα

Με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα αλλά και για λίγο πιο μετά (για τους πιο προνοητικούς), τα φετινά προγράμματα των πιο γνωστών ταξιδιωτικών γραφείων μάς ιντριγκάρουν με ποιοτικές αποδράσεις εντός κι εκτός των τειχών – ιδίως φέτος που το ορθόδοξο Πάσχα γιορτάζεται ταυτόχρονα με το καθολικό.

Πάσχα last minute

Η Μεγάλη Εβδομάδα καταφτάνει, αλλά σίγουρα κάποιοι από εσάς ακόμα αναρωτιέστε πού θα πείτε φέτος το «Χριστός Ανέστη». Στα νησιά κάνοντας τις πρώτες βουτιές; Στα μεγάλα resorts με value for money πακέτα; Ή μήπως σε πανέμορφες εξοχές και ατμοσφαιρικές καστροπολιτείες; Οι απαντήσεις κρύβονται στο χορταστικό last minute αφιέρωμα που ακολουθεί.

10 Ανα-στάσεις στα νησιά!

Από τα διάσημα κανάτια της Κέρκυρας μέχρι τα άγνωστα έθιμα της Ρόδου, μερικά από τα πιο όμορφα Πάσχα μας τα έχουμε περάσει σε νησί. Ακολουθήστε μας σε μια μικρή βόλτα, ειδικά φέτος που το «Χριστός Ανέστη» θα το πούμε σχεδόν ταυτόχρονα με το «Καλό καλοκαίρι».