5 οργανωμένες εκδρομές ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο

Ρομαντικά τετραήμερα, πανέμορφα πανοράματα ευρωπαϊκών χωρών ή ταξίδια που θυμάσαι για μια ζωή... Σκανάραμε τα προγράμματα των ταξιδιωτικών γραφείων και σας προτείνουμε αποδράσεις για κάθε γούστο.

Χονγκ Κονγκ vs Σιγκαπούρη

Singa-pura σημαίνει Lion City, λέξη που περιγράφει τη δύναμη και την υπεροχή της. Από την άλλη πλευρά, η κινέζικη δύναμη: Είναι χαρακτηριστικό ότι η αεροπορική εταιρεία του Χονγκ Κονγκ, η Dragonair, πετάει με τα φτερά του δράκου. Η Κατερίνα Κατώπη κάνει συγκριτικό τεστ ανάμεσα σε δύο πόλεις-«θηρία» της ασιατικής ευζωίας που ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και το avant garde.

Μόναχο

Η Βίκυ Νταλακώστα μάς δίνει τα 12 «ευαίσθητα» σημεία της γερμανικής... Θεσσαλονίκης, που διαψεύδει όσους τη θεωρούν Βαυαρή επαρχιώτισσα.

Δαμασκός VS Τύνιδα

Εκρηκτικό μείγμα ιστορίας και κοσμοπολιτισμού, νέες hip διευθύνσεις, επιχειρηματίες trend-setters που τις βάζουν στα άμεσα σχέδιά τους. Η Βίκυ Νταλακώστα και o Δημήτρης Μαχαιρίδης, αντίστοιχα, σηκώνουν τα πέπλα του μυστηρίου των δύο γοητευτικών κυριών της διπλανής πόρτας και ξιφομαχούν με... εικόνες από τις πιο ανερχόμενες πόλεις της εγγύς Ανατολής.