Ταξιδέψαμε στη Νάπολη και την Ακτή Αμάλφι, την πατρίδα της dolce vita

Από τα πολύχρωμα σοκάκια και τα ανεξάντλητα μουσεία και αξιοθέατα της Νάπολης στους αργούς ρυθμούς της απόλαυσης της καρτποσταλικής ιταλικής ριβιέρας του Αμάλφι, ένα καλοκαιρινό ταξίδι στη σκιά του Βεζούβιου είναι από τις εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις μία φορά στη ζωή σου.

Θοδωρής Παπαλουκάς

O διεθνής μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδώ και έξι χρόνια, ξεναγεί τη Δέσποινα Ζευκιλή σε μια μητρόπολη in progress.

The swinging 4

Ως πόλεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Επειδή τα προεόρτια απαιτούν κρατήσεις, υπογραμμίζουμε τα ανυπέρβλητα κλασικά, αλλά και τα τελευταίας εσοδείας up & high σημεία σε αγαπημένες πρωτεύουσες του πλανήτη.

the best of exclusive london

Xριστούγεννα στο Λονδίνο; Έχει γίνει πλέον η ιεροτελεστία του weekender: Βόλτες στη φωταγωγημένη Regent και την Bond Street, window shopping υπό ψιλόβροχο στις βιτρίνες του Selfridges και του Harvey Nichols, χάζεμα με τις ώρες στα υπέροχα food halls του Harrods και του Fortnum & Mason. Θα πάτε σίγουρα σε ένα μιούζικαλ, μια όπερα, ένα μπαλέτο, και μετά παραδοσιακή αγγλική κουζίνα σε ένα από τα κλασικά εστιατόρια των 5άστερων ξενοδοχείων.

dubai

Το μεγαλύτερο shopping festival του πλανήτη διαρκεί μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2005, στο Dubai. Αγχολυτικός καταναλωτισμός και πολιτιστικό fun στον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό της Γης.