Τριήμερα με άρωμα πολυτέλειας στο βολιώτικο MAGNES Hotel

Magnes Hotel

Επειδή τα τριήμερα του Μαρτίου, αυτό της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου πλησιάζουν, βάλτε πλώρη για έναν από τους πιο ξέγνοιαστους city break προορισμούς, τον ολοζώντανο Βόλο. Απλώς κάντε "check in” στο σύγχρονο MAGNES Hotel, διάσημο για τις εμπειρίες υψηλής ποιότητας που να συνδυάζουν, διαμονή, χαλάρωση αλλά και γαστρονομικές επιλογές.

Magnes Hotel

Διακριτική πολυτέλεια, σύγχρονη άνεση και cool vibes συνθέτουν τα ατού μια ξενοδοχειακής μονάδας που τιμά τις υποδομές φιλοξενίας της πόλης. Με όνομα εμπνευσμένο από τους τοπικούς αρχαίους μύθους όπως και από τον πρώτο Βασιλιά της περιοχής της Μαγνησίας, το MAGNES Hotel εξασφαλίζει ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση ενώ βρίσκεστε στην πιο ζωντανή πόλη της Θεσσαλίας.

Από το κομψό lobby με το τζάκι που πλημμυρίζει ζεστασιά τον χώρο μέχρι την πολυτελή πισίνα, όλα προσφέρουν μια πιο σοφιστικέ εμπειρία με ανεβασμένους τόνους φινέτσας. Το πολύ chic design, που δένει αρμονικά το διαχρονικό με το σύγχρονο, βρίσκει την πλήρη έκφρασή του στα πολύ περιποιημένα δωμάτια και τις σουίτες, αλλά και στο χαρακτηριστικά cozy lobby.

Magnes Hotel

Βέβαια, ένα από τα πιο κλασικά σημεία συνάντησης των Βολιωτών αλλά και επισκεπτών δεν είναι άλλο από το εστιατόριο Elaia, να γίνεται το ιδανικό σκηνικό για την υψηλών προδιαγραφών ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του Μιχάλη Φίλου. Προσεχτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, συναντούν μια ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι με ελληνικότητα και σημαντικών επιδόσεων γαστριμαργική δουλειά.

Magnes Hotel

Ελ. Βενιζέλου 97, Βόλος, 24214 21400, magneshotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Hilton ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς

Δέκα νέα θέρετρα αναμένεται να ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι σε νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική σε σχεδόν εκατό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

"Routes Europe 2024": Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας

Το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε ξανά την πρώτη θέση για τη στρατηγική μάρκετινγκ και τις ενέργειές του για την ανάπτυξη της αγοράς της Αθήνας, στην κατηγορία άνω των 20 εκατομμυρίων επιβατών.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.