Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του on the road, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και η απόλυτη...
Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού λειτουργούν σαν αγχολυτικό για...
Η Αθήνα με το μοναδικό πολιτισμικό δυναμικό της και το διαρκώς σε εξέλιξη γαστρονομικό, ξενοδοχειακό...
Από τα μεγαλύτερα και πιο πολυπρόσωπα συμπλέγματα νησιών στην Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα προσφέρουν στον...
Τα τιρκουάζ νερά είναι η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το πλούσιο σε...
Ακατέργαστη ομορφιά: δύο λέξεις που κρύβουν μέσα τους την ουσία αυτού του τόπου, προορισμός...
Από τις χιονισμένες αλπικές βουνοκορφές της Πίνδου στις καταπράσινες δαντελωτές ακρογιαλιές του...
Η Θράκη δεν είναι ένας κλασικός ταξιδιωτικός προορισμός. Η αρχέγονη αίσθηση και η αυθεντικότητα που...
Απέραντες ονειρεμένες παραλίες, ενετικές παλιές πόλεις, κάστρα και φοινικοδάση, άγρια φαράγγια και...
Συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας, οι Κυκλάδες...
Είναι δύσκολο να οριστεί μέσα σε λίγες λέξεις το τουριστικό προφίλ μιας από τις μεγαλύτερες...
Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, παράδεισος για τους weekenders και προορισμός για όλες τις...
Σήμα κατατεθέν τους οι υπέροχες πευκόφυτες παραλίες, το θαλάσσιο πάρκο με τις φώκιες...
Η Στερεά Ελλάδα, εύκολα προσβάσιμη τόσο από την πρωτεύουσα όσο και από την κεντρική Ελλάδα και την...
Αν ο τίτλος έχει πολλές άγνωστες λέξεις τότε είστε στη δική μου θέση 72 ώρες πριν το Ηράκλειο. 72 ώρες στο Ηράκλειο και πλέον όλα έχουν απαντηθεί.
Το καλοκαίρι γυρίσαμε όλο το Αιγαίο, δοκιμάσαμε πολλά νέα εστιατόρια και ξεχωρίσαμε τα τρία πιο εντυπωσιακά concepts που ενθουσίασαν εμάς και χιλιάδες ξένους επισκέπτες.
Πριν ξεκινήσετε για weekend στον αγαπημένο σας ορεινό προορισμό σημειώστε οπωσδήποτε τις παρακάτω ταβέρνες και εστιατόρια, αξιολογημένα από τον Alpha Guide, για εγγυημένα γευστικές στάσεις.
Ανοίγουμε τη βίβλο της γεύσης και σταμπάρουμε στο χάρτη της Ευρώπης 4+1 βραβευμένες διευθύνσεις όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε αστεράτα πιάτα χωρίς να σπάσουμε τον κουμπαρά μας.
Τρεις καντίνες με κοινή φιλοσοφία έρχονται άθελά τους να οργανώσουν ένα κίνημα απλού comfort φαγητού, που συμπυκνώνει στις γεύσεις του τη λιτή νοστιμιά του νησιού της Αποκάλυψης.
Άνθρωπος φωτεινός και κεφάτος, η Αλεξάνδρα Μανουσάκη του Οινοποιείου Μανουσάκη μάς μιλάει για την αγάπη της για το κρασί την οποία της κληροδότησε ο πατέρας της.
Το «Fly Away» του ξενοδοχείου «West East» στο Ημεροβίγλι υπηρετεί το concept της premium εμπειρίας με τον πιο σωστό τρόπο.
Ένα απ' τα πιο ευχάριστα νέα της σεζόν για τον γευστικό χάρτη του Ιονίου είναι το άνοιγμα των εστιατορίων του «Porto Zante Club» της Ζακύνθου σε εξωτερικούς επισκέπτες.
Το γεμάτο προσωπικότητα σε στιλ, διακόσμηση, αλλά και γεύση εστιατόριο του "Ekies All Senses Resort" παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Χαλκιδικής.
Tο μαγικό ηλιοβασίλεμα στη βορειοδυτική ακτογραμμή των Παξών
Ο updated οινοτουρισμός φαίνεται ότι αρχίζει να βρίσκει συναρπαστικό βηματισμό στα ελληνικά νησιά, και οι πρώτες σταθερές κινήσεις του συνδυάζουν καλοσχεδιασμένες γευστικές γέφυρες με ντόπια προϊόντα και συνταγές.
Τα τελευταία χρόνια το κοσμικό Κυκλαδονήσι δείχνει το δρόμο, ξεδιπλώνοντας μια δυναμική γευστική βεντάλια με τοπικό χρώμα, ενορχηστρωμένη κατά κύριο λόγο από μια δραστήρια κοινότητα νέων, στο επάγγελμα τουλάχιστον, παραγωγών.
Κάνουμε στάση σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά μπαρ της χώρας, ξεφυλλίζουμε τους φετινούς καταλόγους και διαλέγουμε τα must κοκτέιλ.
Ύστερα από ένα χρόνο αναγκαστικής αποχής, το Local Gourmet Festival επιστρέφει στο πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου «Elysium Resort & Spa».
Το εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών επαναπροσδιορίζει την έννοια της φινετσάτης φιλοξενίας, υποδεχόμενο νέες εγκαταστάσεις και συναρπαστικές γαστρονομικές προτάσεις στη φαρέτρα του.
To golf resort είναι σημείο αναφοράς στην περιοχή της Μεσσηνίας και όχι μόνο. Ρίχνουμε μια νόστιμη ματιά σε τέσσερα εστιατόριά του, ντυμένη με ωραίες οινικές εμπειρίες.
Ο χάρτης της Ελλάδας είναι κατάστικτος με τοπικές γεύσεις και γαστρονομικές παραδόσεις και οι καλύτερες ταβέρνες των ελληνικών βουνών αποτελούν ιδανικό σημείο αναφοράς για να χαράξουμε τις διαδρομές μας, όταν μας το επιτρέψουν οι συνθηκες.
Αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι στο Νησί της Αφροδίτης με ένα σπέσιαλ σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον ξακουστό μηλαίικο πελτέ.
Εντυπωσιασμένος από μια φύση που προκαλεί δέος και μια παραδοσιακή κουζίνα που αξίζει με το παραπάνω τη δοκιμή επέστρεψε ο Διονύσης Κούκης από την Ορεινή Ναυπακτία, και μας τη συστήνει για τις πρώτες φθινοπωρινές εξορμήσεις.