Michelin γεύματα σε low budget τιμές

Ανοίγουμε τη βίβλο της γεύσης και σταμπάρουμε στο χάρτη της Ευρώπης 4+1 βραβευμένες διευθύνσεις όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε αστεράτα πιάτα χωρίς να σπάσουμε τον κουμπαρά μας.

Michelin γεύματα σε low budget τιμές

Ανοίγουμε τη βίβλο της γεύσης και σταμπάρουμε στο χάρτη της Ευρώπης 4+1 βραβευμένες διευθύνσεις όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε αστεράτα πιάτα χωρίς να σπάσουμε τον κουμπαρά μας.

«Kitchen W8» Μεγάλη Βρετανία

Michelin γεύματα σε low budget τιμές - εικόνα 1

Στη γεμάτη πολιτισμό και τέχνη γειτονιά του Σάουθ Κέσινγκτον στο Λονδίνο, το βραβευμένο με ένα αστέρι εστιατόριο του Mark Kempson εμπνέεται από τη γεωργική και κυνηγετική παράδοση των Βρετανών για τα εναλλασσόμενα μενού του, εκ των οποίων το set menu τριών πιάτων κυμαίνεται στη γειτονιά των 35 ευρώ.

https://www.kitchenw8.com/

«Le Calandre», Ιταλία

Michelin γεύματα σε low budget τιμές - εικόνα 2

Στο Ρουμπάνο της Παντόβας ο Massimiliano Alajmo, που στα 28 του έγινε ο νεότερος τριάστερος σεφ στον κόσμο, σερβίρει πιάτα σπουδαίας καλλιτεχνικής ευαισθησίας και τεχνικής ακρίβειας που, με 225 ευρώ στο μενού 9 πιάτων, ή 150 ευρώ για επιλογές τριών πιάτων από τα degu, είναι ο φθηνότερες τριάστερες γεύσεις της Ευρώπης.

https://guide.michelin.com/en/veneto/rubano/restaurant/le-calandre

«Hostellerie La Montagne», Γαλλία

Michelin γεύματα σε low budget τιμές - εικόνα 3

Ευέλικτο και οικονομικό, το βραβευμένο με ένα αστέρι εστιατόριο του σεφ Jean Baptiste Natali στο γραφικό χωριό Colombey-les-Deux-Eglises (τελευταία κατοικία του Σαρλ ντε Γκολ) είναι το φθηνότερο μισελενάτο εστιατόριο στον κόσμο, αφού σερβίρει συνδυασμό ορεκτικού και κυρίως, ή κυρίως και επιδορπίου στην τιμή των 20 ευρώ, ενώ το Menu de terroir, που διαμορφώνεται καθημερινά, κοστίζει μόλις 23,50 ευρώ.

https://guide.michelin.com/en/grand-est/colombey-les-deux-glises/restaurant/hostellerie-la-montagne

«Edvard», Αυστρία

Michelin γεύματα σε low budget τιμές - εικόνα 4

Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις εστίασης του «Palais Hansen Kempinski» στη Βιέννη, η βραβευμένη με ένα αστέρι κουζίνα του Thomas Pedevilla στο «Edvard» είναι η πιο λαμπερή, με το business lunch τριών πιάτων, που περιλαμβάνει σούπα, σνίτσελ, γλυκό και εσπρέσο, να τιμολογείται στα 22 ευρώ.

https://guide.michelin.com/en/vienna/wien/restaurant/edvard

«Varoulko Seaside», Ελλάδα

Michelin γεύματα σε low budget τιμές - εικόνα 5

Δεν χρειάζεται να ετοιμάσετε βαλίτσα γι' αυτό εδώ, αρκεί να πεταχτείτε μέχρι τον Πειραιά για να δοκιμάσετε τις βραβευμένες με ένα αστέρι γεύσεις του Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος, με τις ελληνικές θάλασσες ως βασικό προμηθευτή, σερβίρει ευρηματικά πιάτα που σε συνδυασμό ορεκτικού και κυρίως δεν ξεπερνούν τα 40 ευρώ.

https://varoulko.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
18/04/2024

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της για το Παρίσι | Όλα όσα έγιναν στην τελετή αφής στην Αρχαία Ολυμπία

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To "Kivotos Santorini" ανοίγει τις πόρτες του

Το ξενοδοχείο επιστρέφει για πέμπτη χρονιά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο "Ξενοδοχείο – Προορισμός" σε ένα νησί που αποτελεί και αυτό επιθυμία ζωής.