Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες

Η γαστρονομία αποτελεί επένδυση γι αυτό το πολυτελές resort που άνοιξε πέρυσι στην Πάρο.

Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες

Σε υψηλό επίπεδο, με φανερή την επιρροή του βραβευμένου σεφ Τάσου Μαντή, άλλωστε η ομάδα του δίνει και φέτος το παρών στην κουζίνα και το σέρβις, βρήκαμε και φέτος το γαστρονομικό πρόσωπο του Summer Senses Resort στην Πάρο. Μπορεί η Galazia Hytra να μην άνοιξε φέτος λόγω του covid19 όμως το κεντρικό εστιατόριο που δοκιμάσαμε και απευθύνεται στους πελάτες του ξενοδοχείου παρουσιάζει μια από τις καλύτερες προτάσεις στο νησί, ενώ σε όλο το ξενοδοχείο από την υποδοχή ως τα qr code των μενού τηρούνται ευλαβικά τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πιάτα όπως το πολύ καλό Λαυράκι με ντοματόρυζο και οι Μαύρες φακές σαλάτα με καπνιστό χέλι, ροδάκινο και μυρωδικά προτείνουν μια μοντέρνα κουζίνα με έντονο ελληνικό χρώμα, ενώ η όλο θαλασσινά αρώματα Κακαβιά, τα signature ψωμάκια με σπόρους και με χαρούπι και καρύδι που φτιάχνονται εδώ και το ό,τι πρέπει μετά από ένα δείπνο ψαροφαγίας γευστικότατο Κέικ λεμόνι με παγωτό ελαιόλαδου προσθέτουν πόντους στην πολύ αναβαθμισμένη όλη εικόνα. Δείχνοντας ότι η γαστρονομία αποτελεί επένδυση γι αυτό το πολυτελές resort που άνοιξε πέρυσι στην περιοχή της Μάρπησσας, σε ένα λοφάκι ακριβώς πάνω από την Punda Beach, όπου μπορείς να πας και με τα πόδια από μονοπατάκι μέσω του ξενοδοχείου.

Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες - εικόνα 1

Η πολύ καλή κατασκευή των εγκαταστάσεων, η λιτή σοφιστικέ καλοκαιρινή αρχιτεκτονική (με την υπογραφή του έμπειρου γραφείου Στυλιανίδης) και διακόσμηση και οι διαφορές παροχές, φέτος βέβαια σε safe mode, καθιστούν το Summer Senses ένα ποιοτικό μοντέρνο Resort πέντε αστέρων από αυτά που έλειπαν από το νησί. Ταυτόχρονα όμως η αξιοποίηση ενός υπάρχοντος κτιριακού σκελετού και η όλη φιλοσοφία της μονάδας συμβαδίζει με την ήπια ανάπτυξη που ταιριάζει στην Πάρο και στην εποχή μας.

Πληροφορίες: info@summersenses.gr, 2284093000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: Ξεχωριστές προτάσεις για Πάσχα στην Αθήνα

Το εμβληματικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, για τις μέρες του φετινού Πάσχα προτείνει εντυπωσιακές ιδέες δώρων από το "GB Corner Gifts & Flavors" και στρώνει πασχαλινό τραπέζι στο πλήρως ανακαινισμένο "GB Roof Garden" με το κάδρο της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
19/04/2024

"Makedonia Palace", Θεσσαλονίκη: Ανάσταση αγναντεύοντας το Θερμαϊκό

Το πολυτελές ξενοδοχείο στη συμπρωτεύουσα, για τις κατανυκτικές μέρες του Πάσχα έχει ετοιμάσει γαστρονομικές προτάσεις που συνδυάζουν τη φινέτσα με την ελληνική παράδοση.

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα σε Αττική και Αργοσαρωνικό

Μπορεί το Πάσχα για τους περισσότερους το μυαλό να τρέχει στην εξοχή, η Αθήνα έχει όμως τη δική της γραφικότητα με ιστορικές εκκλησίες ανά την πόλη, με την Πλάκα και Λυκαβηττό να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Η Αθήνα στις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για εκπαιδευτικά οικογενειακά ταξίδια και συγκεκριμένα στην 11η θέση.

Ρουμελιώτικο Πάσχα στη Λιβαδειά με έθιμα και παραδόσεις

Δείτε τι ετοιμάζει ο Δήμος Λεβαδέων για το φετινό Πάσχα.

To "Kallichoron Art Boutique Hotel" γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει

Η εορταστική διάθεση του "Kallichoron" θα συνεχίσει με εκδηλώσεις και ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν καθ' όλη τη διάρκεια της επετειακής της χρονιάς.

Η Πιερία των τεσσάρων εποχών και των ανεξάντλητων επιλογών

Ταλαιπωρημένη μεν, αλλά ακμαία, χάρη σε μια σημαντική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, η Πιερία επανέρχεται με σταθερούς ρυθμούς.