Μπορεί η κινηματογραφική προϋπηρεσία της στην ταινία «Απέραντο γαλάζιο» να την έβαλε από νωρίς στον...
Απέχοντας 155 μίλια από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 2 ώρες από τη Σαντορίνη, η Ανάφη, σε...
Σοφιστικέ και αρχοντική, χωρίς να έχει παραδοθεί στο μαζικό τουρισμό, η Άνδρος δεν είναι το τυπικό...
Το μικροσκοπικό νησί-δορυφόρος της Πάρου έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μοδάτο προορισμό για...
Γνωστή για δεκαετίες σε ολόκληρο τον κόσμο ως το νησί της διασκέδασης, με το φανατικό νεανικό κοινό,...
«Κίμωλο μου, παράδεισό μου!» αναφωνούν συχνά γι’ αυτήν οι φιλόξενοι κάτοικοί της. Νησί-δορυφόρος της...
Οι παλιότεροι ίσως να τα θυμάστε απομονωμένα και «ανυποψίαστα» σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά των...
Οι πανέμορφες, ελεύθερες από beach bars και ξαπλώστρες, παραλίες, η γραφική της Χώρα, οι ευκαιρίες...
Με περισσότερες από 75 παραλίες, όμορφα χωριά με κυκλαδίτικο χρώμα αλλά και μνημεία που μαρτυρούν...
Μετά τα Κουφονήσια είναι η δημοφιλέστερη και πιο αναπτυγμένη τουριστικά από τις Μικρές Κυκλάδες. Το...
Η σταρ του ελληνικού καλοκαιριού και ένας από τους τοπ προορισμούς στη Μεσόγειο, παραμένει ένα...
Από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, η Νάξος αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να...
All time classic κυκλαδονήσι για επισκέπτες διαφορετικών ηλικιών και προφίλ – από Έλληνες και ξένους...
Υποβλητικό τοπίο, συναρπαστική ιστορία, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, μοναδικά τοπικά προϊόντα και...
Αρχετυπικό κυκλαδονήσι που διατηρεί ένα σχετικά χαμηλό προφίλ ανάπτυξης παρότι έχει άνετη πρόσβαση...
Γνωστή ως «η μικρή κυρία των Κυκλάδων», ανάμεσα στην Ίο και τη Φολέγανδρο, με μόλις 8,5 χλμ. οδικού...
Από τα πιο πλούσια σε λαϊκή παράδοση (κυρίως αγγειοπλαστική), ιστορία, χρώμα, γραφικότητα αλλά και...
Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων μπορεί να μην είναι το νησί που θα σκεφτόσασταν για πολυήμερες διακοπές,...
Ή λατρεύεις τη μυστήρια γοητεία της και επιστρέφεις ή φεύγεις απογοητευμένος από την έλλειψη trendy...
Νησί ταυτισμένο με τους προσκυνητές της Μεγαλόχαρης, η Τήνος κρύβει πραγματικά ατού πίσω από την...
Η Χώρα της είναι από τις πιο σοφιστικέ και καλοδιατηρημένες στις Κυκλάδες – τόσο που μοιάζει...
Το καλοκαίρι γυρίσαμε όλο το Αιγαίο, δοκιμάσαμε πολλά νέα εστιατόρια και ξεχωρίσαμε τα τρία πιο εντυπωσιακά concepts που ενθουσίασαν εμάς και χιλιάδες ξένους επισκέπτες.
Peruvian και λατινοαμερικάνικα classics, δροσιστικά pisco sours και δυνατές μουσικές σε ένα διεθνώς δημοφιλές concept που έκανε απόβαση στη Μύκονο. Αν σχεδιάζετε διακοπές στο Νησί των Ανέμων, εδώ θα σας δουν και θα τους δείτε.
Η γαστρονομία αποτελεί επένδυση γι αυτό το πολυτελές resort που άνοιξε πέρυσι στην Πάρο.
Προσιτή και χαμηλόφωνη, αληθινή αριστοκράτισσα, η Άνδρος χαρίζει απλόχερα μαγευτική φύση, παραλίες, οικισμούς και τοπικά προϊόντα που την κάνουν ιδανικό κοντινό προορισμό.
Με τον δήμο να μιλάει για την πιο ανοδική χρονιά του νησιού σε βάθος τριακονταετίας και νέες αμφιλεγόμενες επενδύσεις να ετοιμάζονται, η στιγμή είναι κατάλληλη για να σκεφτεί το νησί προς τα πού θέλει να εστιάσει στο μέλλον.
Η Άνδρος είναι μάλλον μοναδική περίπτωση νησιού τόσο ευνοημένου από τη φύση, τόσο εύκολα προσβάσιμου και παράλληλα, τόσο λίγο γνωστού στον πολύ κόσμο.
Σε ιδιαίτερους summer προορισμούς, «σερβίρουν» δροσερές εμπειρίες, ενώνοντας τα καλύτερα blends: τοποθεσία, αμπελώνες, κρασιά, food pairing και εκδηλώσεις.
To νησί των party animals βρίσκει κοσμοπολίτικο βηματισμό χάρη σε στιβαρές επενδύσεις και συνειδητοποιημένες αλλαγές στόχευσης, που αναδιαμορφώνουν το προφίλ του.
Το Αιγαίο έχει γεμίσει με καλές ελληνικές μπίρες και εμείς σαλπάρουμε στις μικροζυθοποιίες των Κυκλάδων. Στο κάθε ζυθοποιείο μάλιστα κάνουμε στάση για να δοκιμάσουμε τις πιο καινούργιες και ιδιαίτερες ετικέτες, ντουέτο με τα καλύτερα ντόπια εδέσματα.
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του «Gastronomy Project», ενός νέου dining concept που θα παρουσιάζει pop-up menus στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο της Μυκόνου στη Μεγάλη Άμμο.
Με βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας και πινελιές σοφιστικέ ήπιας ανάπτυξης και κοσμοπολιτισμού, η Τήνος μοιάζει να έχει εμπεδώσει πλήρως τι σημαίνει πολυτέλεια σήμερα, με τον γαστρονομικό τουρισμό να βρίσκει τον ιδανικό τόπο.
Η κοσμικότερη των Κυκλάδων ετοιμάζεται για τη σεζόν, ξεδιπλώνοντας ηχηρές μεταγραφές, δυναμικά openings αλλά και εισόδους νέων παικτών. Πήγαμε, είδαμε και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις.
Το κυκλαδονήσι με την αρχοντική αύρα μετατρέπεται και σε υπολογίσιμο γαστρονομικό προορισμό, όπως έδειξε περίτρανα το φετινό μας σαφάρι στα εστιατόρια, στις ταβέρνες και στα μπαρ του νησιού.
Από πέρυσι κιόλας, το γαστρονομικό τοπίο της Νάξου έχει περάσει σε νέα φάση. Καινούργια εστιατόρια με πιάτα που χορεύουν στους ήχους της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας βγαίνουν στο προσκήνιο, ήδη γνωστοί σεφ επιμελούνται τα μενού, νεαροί τολμηροί σεφ δίνουν τη δική τους ερμηνεία.
Η ομάδα του «α» επέστρεψε στο νησί όπως κάθε χρόνο, μίλησε με τους ανθρώπους-κλειδιά και τσεκάρισε σε βάθος τις νέες αφίξεις και τις κλασικές αξίες.
Mια άνευ προηγουμένου κινητικότητα παρατηρείται στο ξενοδοχειακό σκηνικό της Ελλάδας. Ιδού δέκα νέες αφίξεις με ξεχωριστό στιλ και χαρακτήρα.
Ταγμένο στους προσκυνητές αλλά και τους εραστές του ιδιόρρυθμου, το νησί της Παναγίας καλλιεργεί όλο και πιο συστηματικά ένα ποιοτικό προφίλ τουρισμού που προβάλλει τα ιδιαίτερα χαρίσματά του σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό από όλον τον κόσμο.
Αν την Καθαρά Δευτέρα ξυπνήσετε με διάθεση για εκδρομή, ιδού 8 προορισμούς σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, με κοινό χαρακτηριστικό τον παφλασμό των κυμάτων και την μαεστρία στη ψαροφαγία.
Ο Βαλσάμης Δουκάκης φυλλομετρά το timeline του στο Ιnstagram κι επιλέγει εκείνες τις στιγμές που θα τον βοηθήσουν να αντέξει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ακολουθήστε τον άφοβα!