Πότε να πάτε : Ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι η πόλη μεταμορφώνεται και απολαμβάνει την κουλτούρα των πάρκων. Κάθε εποχή, βέβαια, δίνει σημαντικές αφορμές για ταξίδι: ο Φεβρουάριος για το διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου, ο Μάιος και ο Ιούνιος για το Culture Carnival και το φεστιβάλ Gay Pride, ο Σεπτέμβριος για τις εκθέσεις τέχνης και τα φεστιβάλ μουσικής και ο Δεκέμβριος για την κοσμοπολίτικη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

5 Instagram friendly ευρωπαϊκοί προορισμοί για insta-απόδραση

Το 70% της διασκέδασης στα ταξίδια, είναι να μοιράζεσαι τα κατορθώματά σου στα social media, με χιλιάδες φίλους. Nα ποιοί προορισμοί θα απογειώσουν τους followers σας.

Bερολίνο

Το πρώτο πράγμα που λέμε όλοι όσοι επιστρέφουμε από το πραγματικά low budget Βερολίνο είναι πόσο θα ­θέλαμε να ζήσουμε σε αυτό. Γι’ αυτό, λοιπόν, έπειτα­ από δύο καλοκαιρινές εβδομάδες εκεί –σχεδόν σαν σε νησί–, η Νώρια Πολίτη συγκέντρωσε τα δικά της highlights, τα οποία δεν θα βαρεθεί ποτέ, για να είναι έτοιμη για... μετανάστευση.

Βερολίνο

Η απόλυτη πολυπολιτισμική πόλη και από τις ιδανικότερες επιλογές για μας που επιζητάμε ένα weekend in motion.

Best of Berlin

Η Κάτια Αρφαρά κάνει focus σε 15 ιδιαίτερες εμπειρίες της ανατρεπτικής –ακόμα κι όταν ντύνεται με φθινοπωρινά χρώματα– ευρωπαϊκής μητρόπολης.

20 χρόνια νέο Βερολίνο

Το μεγάλο υπαίθριο πάρτι στις 9 Νοέμβρη, για τα 20 χρόνια από την πτώση του τείχους, ήταν απλώς η αφορμή ώστε να περιπλανηθούμε σε μια πρωτεύουσα που αναδείχτηκε τα τελευταία χρόνια σ’ ένα μοναδικό εργαστήρι αρχιτεκτονικής, προσπαθώντας να φτιάξει το νέο της πρόσωπο.

The swinging 4

Ως πόλεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Επειδή τα προεόρτια απαιτούν κρατήσεις, υπογραμμίζουμε τα ανυπέρβλητα κλασικά, αλλά και τα τελευταίας εσοδείας up & high σημεία σε αγαπημένες πρωτεύουσες του πλανήτη.