Πότε να πάτε : Ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι η πόλη μεταμορφώνεται και απολαμβάνει την κουλτούρα των πάρκων. Κάθε εποχή, βέβαια, δίνει σημαντικές αφορμές για ταξίδι: ο Φεβρουάριος για το διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου, ο Μάιος και ο Ιούνιος για το Culture Carnival και το φεστιβάλ Gay Pride, ο Σεπτέμβριος για τις εκθέσεις τέχνης και τα φεστιβάλ μουσικής και ο Δεκέμβριος για την κοσμοπολίτικη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Βερολίνο

Δυνατή πολιτιστική ατζέντα, χαμηλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια. Θέλετε κι άλλο λόγο για ένα weekend στη μητρόπολη των τάσεων;

Bερολίνο

Το πρώτο πράγμα που λέμε όλοι όσοι επιστρέφουμε από το πραγματικά low budget Βερολίνο είναι πόσο θα ­θέλαμε να ζήσουμε σε αυτό. Γι’ αυτό, λοιπόν, έπειτα­ από δύο καλοκαιρινές εβδομάδες εκεί –σχεδόν σαν σε νησί–, η Νώρια Πολίτη συγκέντρωσε τα δικά της highlights, τα οποία δεν θα βαρεθεί ποτέ, για να είναι έτοιμη για... μετανάστευση.

Βερολίνο

Η απόλυτη πολυπολιτισμική πόλη και από τις ιδανικότερες επιλογές για μας που επιζητάμε ένα weekend in motion.

Best of Berlin

Η Κάτια Αρφαρά κάνει focus σε 15 ιδιαίτερες εμπειρίες της ανατρεπτικής –ακόμα κι όταν ντύνεται με φθινοπωρινά χρώματα– ευρωπαϊκής μητρόπολης.

20 χρόνια νέο Βερολίνο

Το μεγάλο υπαίθριο πάρτι στις 9 Νοέμβρη, για τα 20 χρόνια από την πτώση του τείχους, ήταν απλώς η αφορμή ώστε να περιπλανηθούμε σε μια πρωτεύουσα που αναδείχτηκε τα τελευταία χρόνια σ’ ένα μοναδικό εργαστήρι αρχιτεκτονικής, προσπαθώντας να φτιάξει το νέο της πρόσωπο.

The swinging 4

Ως πόλεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Επειδή τα προεόρτια απαιτούν κρατήσεις, υπογραμμίζουμε τα ανυπέρβλητα κλασικά, αλλά και τα τελευταίας εσοδείας up & high σημεία σε αγαπημένες πρωτεύουσες του πλανήτη.