Πότε να πάτε : Ο χειμώνας είναι πολύ βαρύς, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι η πόλη μεταμορφώνεται και απολαμβάνει την κουλτούρα των πάρκων. Κάθε εποχή, βέβαια, δίνει σημαντικές αφορμές για ταξίδι: ο Φεβρουάριος για το διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου, ο Μάιος και ο Ιούνιος για το Culture Carnival και το φεστιβάλ Gay Pride, ο Σεπτέμβριος για τις εκθέσεις τέχνης και τα φεστιβάλ μουσικής και ο Δεκέμβριος για την κοσμοπολίτικη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

H hip καρδιά του Βερολίνου χτυπά στο Neukoelln

Απολαύσαμε βόλτες σε d-i-y στέκια δίπλα στο κανά­λι, κοκτέιλ πάνω από τις στέγες της πόλης, σουδανικό streetfood και ιδιότυπη αποσυμπίεση στους αεροδιαδρόμους του παλιού αεροδρομίου.

The swinging 4

Ως πόλεις δεν χρειάζονται συστάσεις. Επειδή τα προεόρτια απαιτούν κρατήσεις, υπογραμμίζουμε τα ανυπέρβλητα κλασικά, αλλά και τα τελευταίας εσοδείας up & high σημεία σε αγαπημένες πρωτεύουσες του πλανήτη.

hot γειτονιές

H Κάτια Αρφαρά και η Δέσποινα Ζευκιλή περπατούν πρώτες τις πιο ανερχόμενες γειτονιές των ευρωπαϊκών μητροπόλεων. Στο κείμενο που ακολουθεί, σκανάρουμε τέσσερις από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές των ευρωπαϊκών μητροπόλεων για όσους θέλουν να ζήσουν το σήμερα των πόλεων αυτών όπως δεν έχει καταγραφεί ακόμη στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. ακολουθούμε τους ντόπιους trend-setters στις αγαπημένες τους διευθύνσεις και σας προτείνουμε την ιδανική βόλτα για να νιώσετε το «couleur local» κάθε γειτονιάς.