Πότε να πάτε : Μια μητρόπολη όπως το Παρίσι αγαπά όλες τις εποχές, ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα και την άνοιξη.
Θερινό σινεμά στην αυλή του Λούβρου, στις Αρένες της Lutèce ή πάνω σε ένα Boeing 747; Στο Παρίσι, το σινεμά βγαίνει φέτος στους πιο απρόσμενους χώρους
Κατά πόσο είναι έτοιμος ο αναγνωστικός τουρισμός να γράψει χρυσή σελίδα στον κόσμο του ταξιδιού;
Σκανάραμε για εσάς τις προτάσεις των τουριστικών γραφείων για την περίοδο των γιορτών και επιλέξαμε ιδιαίτερα και οικονομικά ταξίδια για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
Ατμόσφαιρα θερινού σινεμά, ψαγμένες ταινίες, γκαζόν, ξαπλώστρες, πικνίκ, φλερτ, πάρτι, φεγγάρι... Τα δωρεάν φεστιβάλ κινηματογράφου ανοιχτού χώρου στην Ευρώπη είναι όλο και πιο δημοφιλή. Ο Δημήτρης Καφίδας πιάνει σεζλόνγκ σε Παρίσι και Άμστερνταμ και αναμεταδίδει.
Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, σκαλίζουμε –όπως κάθε χρόνο– τα προγράμματα των καλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Αθήνας και σας μεταφέρουμε τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις για αποδράσεις σε κάθε στιλ.
Γιορτινό preview στις πιο αγαπημένες μητροπόλεις της Ευρώπης για τα Χριστούγεννα: special events για τις γιορτές, νέα στέκια, αλλά και σταθερές αξίες για τους επισκέπτες της πρώτης φοράς.
Ο Τζουντ Λο γίνεται βασιλιάς, ευγενείς της Αναγέννησης υποκλίνονται στους δρόμους, ο Οθέλλος κάνει την ανοιξιάτική του βόλτα στο Παρίσι και η ποίηση ταξιδεύει στις γειτονιές της Νέας Υόρκης. Βρετανία, Γαλλία και ΗΠΑ σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους τα 450 χρόνια από τη γέννηση του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Από τον Μάριο Χατζημιμίκο
Ξεφυλλίζουμε τα «πρακτικά» της πρόσφατης World Travel Market του Λονδίνου αλλά και τις λίστες με τους hot προορισμούς για το 2018, και καταστρώνουμε τα δικά μας ταξιδιωτικά σχέδια για τη νέα χρονιά.
Τυριά, λουκάνικα, τρούφες και σπαράγγια έχουν την τιμητική τους το φθινόπωρο και, με αφορμή την ετήσια γιορτή των κρητικών γεύσεων στον Άγιο Νικόλαο, οσφραινόμαστε τα καλύτερα food festivals της νέας σεζόν στην Ευρώπη.
Τι μπορείς να γράψεις για μια πόλη που πάλλεται από τις προσδοκίες των εκατομμυρίων ανθρώπων που την επισκέπτονται; Για έναν τόπο που σε συντάραξε για τα 7 χρόνια που ζήσατε μαζί; Το Παρίσι, η πόλη μου, όσο παραμένει ισχυρή φαντασίωση τόσο αναδύεται ως κάτι βαθύ, αληθινό και ανεξήγητο. "Je-ne-sais-quoi" που λένε και οι Γάλλοι.
Ονειρεύομαι πικνίκ σ’ ένα ανθισμένο λιβάδι, ένα δωμάτιο με θέα σε καταπράσινο φαράγγι. Κι εσύ το ίδιο; Πιάσε πράσινο! Απ’ τους εντυπωσιακούς βρετανικούς κήπους-αξιοθέατα μέχρι τους άγνωστους βοτανικούς κήπους της Ελλάδας κι τα ομορφότερα φεστιβάλ λουλουδιών μέχρι τα φορέματα-ανοιξιάτικες ιχνογραφίες που λανσάρουν φέτος οι μεγάλοι οίκοι μόδας, επιλέγουμε τις πιο ανοιξιάτικες αφορμές για αποδράσεις φουλ του πράσινου (και του ροζ και του κίτρινου και του μοβ…).