Πότε να πάτε : Αν και η πόλη είναι ζωντανή όλο το χρόνο, η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι ιδανικές εποχές για city break στο Βόλο, σε συνδυασμό και με εκδρομή στο Πήλιο.

9 αποδράσεις για το φθινόπωρο

Σύντομες, σε κοντινούς και αγαπημένους προορισμούς, ή απλωμένες σε ένα τετραήμερο, για όσους έχουν υπόλοιπο αδείας και όρεξη να πάνε λίγο πιο μακριά, οι πρώτες φθινοπωρινές εξορμήσεις έχουν άρωμα βουνού αλλά και το ξενοδοχείο που τους ταιριάζει.

City break βουνό και θάλασσα

Βουνό ή θάλασσα; Δεν έχετε λόγο να μπείτε στο δίλημμα. Ο Βόλος, η Ναύπακτος και το Λεωνίδιο συνδυάζουν τη γραφικότητα μιας παραλιακής πόλης με «εύκολες» εκδρομές στη γύρω φύση και τα χωριά. 

Hotel focus

Ο Βόλος τώρα δικαιώνεται. Εδώ που τα λέμε μ’ αυτή την εξαιρετική περαντζάδα στην προκυμαία, τη γενικότερη νεανική κατάσταση και την πληθώρα επιλογών σε εκδρομές είναι απορίας άξιον που δεν είχε μπει νωρίτερα στην ταξιδιωτική μας ατζέντα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν δύο ενδιαφέροντα medium budget ξενοδοχεία, που λειτουργούν όμως ως εξαιρετικές επιλογές για τις αποδράσεις μας. «Volos Palace», Ξενοφώντος & Θρακών, 2421076501. «Κυψέλη», Αγ. Νικολάου 1, 2421024420.

Δεν οδηγώ, πάμε μια βόλτα;

Βροχή πέφτουν τα e-mails για να σας προτείνουμε αποδράσεις χωρίς Ι.Χ. Ορίστε λοιπόν έξι υπέροχες εκδρομές με λεωφορεία, τρένα και βαπόρια.

Βολος

Η Κατερίνα Κατώπη βάζει το γκρίζο της ταγέρ και σημειώνει στην ατζέντα της χρήσιμες διευθύνσεις για επαγγελματικά ταξίδια στoν Βόλο.

Πορταριά, πήλιο

Οι καλύτερες διευθύνσεις για ένα ανοιξιάτικο γουικέντ που συνδυάζει βουνό (Πήλιο) και… πόλη (Βόλος).

Ξενοδοχεία Πόλης

Μετά τα ορεινά resorts και τους ξενώνες ήρθε η σειρά των επαρχιακών πόλεων να διεκδικήσουν την προσοχή μας με πανέμορφα ξενοδοχεία πόλης, τα οποία αποτελούν ιδανικές βάσεις για city breaks αλλά και για εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς. Επιλέγουμε μερικά από τα αγαπημένα μας.

ΒΟΛΟΣ

Γλυκός ο Δεκέμβρης φέτος, σε κάνει να ονειρεύεσαι βόλτες στην προκυμαία με τους ψαράδες να μαντάρουν τα μπορντό δίχτυα τους, τσίπουρο και γυαλιστερές με θέα τα καραβάκια. Ναι, η εποχή είναι ταμάμ για Βόλο, με πόλο έλξης το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικού Θεάτρου - και το καινούργιο τετράστερο ξενοδοχείο Volos Palace να αποτελεί ένα ακόμη θέλγητρο.