Hotel focus

Ο Βόλος τώρα δικαιώνεται. Εδώ που τα λέμε μ’ αυτή την εξαιρετική περαντζάδα στην προκυμαία, τη γενικότερη νεανική κατάσταση και την πληθώρα επιλογών σε εκδρομές είναι απορίας άξιον που δεν είχε μπει νωρίτερα στην ταξιδιωτική μας ατζέντα. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν δύο ενδιαφέροντα medium budget ξενοδοχεία, που λειτουργούν όμως ως εξαιρετικές επιλογές για τις αποδράσεις μας. «Volos Palace», Ξενοφώντος & Θρακών, 2421076501. «Κυψέλη», Αγ. Νικολάου 1, 2421024420.

Hotel focus

Ο Βόλος τώρα δικαιώνεται. Εδώ που τα λέμε μ’ αυτή την εξαιρετική περαντζάδα στην προκυμαία, τη γενικότερη νεανική κατάσταση και την πληθώρα επιλογών σε εκδρομές είναι απορίας άξιον που δεν είχε μπει νωρίτερα στην ταξιδιωτική μας ατζέντα. Στα συν το γραφικό λιμάνι και οι γειτονιές που διατηρούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους, όπως η προσφυγική Νέα Ιωνία ή τα Παλιά, η περιοχή δηλαδή, όπου κάποτε βρικόταν το αρχικό, μεσαιωνικό κύτταρο της πόλης. Αυτό που απογείωσε όμως τα τελευταία χρόνια την κατάσταση όσον αφορά τον τουρισμό ήταν κάποια φιλόδοξα ξενοδοχειακά projects, τα οποία έβαλαν τέλος στην εποχή που οι επιλογές μας στη διαμονή ήταν μάλλον περιορισμένες. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν δύο ενδιαφέροντα medium budget ξενοδοχεία, που λειτουργούν όμως ως εξαιρετικές επιλογές για τις αποδράσεις μας. «Volos Palace», Ξενοφώντος & Θρακών, 2421076501. «Κυψέλη», Αγ. Νικολάου 1, 2421024420.

CLASSIC CHIC - VOLOS PALACE

Hotel focus - εικόνα 1

H ΘΕΣΗ: Δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό, μπροστά από το πάρκο του Δημοτικού Θεάτρου.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ: Σύγχρονη ανάγνωση του νεοκλασικού. Μάρμαρο, πολυέλαιοι και βαριά υφάσματα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ: Weekenders, γκρουπ αλλά και πολλοί business travellers.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Κλασικά δωμάτια με αρκετές χρυσές λεπτομέρειες και μαρμάρινα μπάνια. Οι σουίτες με τα μεγάλα μπαλκόνια έχουν σούπερ θέα στη θάλασσα.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Μπουφές με ικανοποιητική ποικιλία σε αλμυρά και ζεστά πιάτα. Άνετη σάλα πρωϊνού.

HIGHLIGHTS: Εντυπωσιακοί κοινόχρηστοι χώροι με θεατράλε στήσιμο που εντυπωσιάζει όποιον το πρωταντικρίζει. Μικρές κινέζικες λεπτομέρειες απογειώνουν το σύνολο.

ΤΙΜΕΣ: Από € 125

Hotel focus - εικόνα 2

H ΘΕΣΗ: Ακριβώς πάνω στην παραλία – και μάλιστα στο πιο κεντρικό της σημείο.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ: Λιτό μίνιμαλ στιλ στη μικρή ρεσεψιόν, μοντέρνο γκλαμ στην καφετέρια, lounge απλότητα στο roof garden.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ: Νεανικό κοινό που θέλει άμεση πρόσβαση στη φάση της παραλίας.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Μάλλον μικρά δωμάτια, με δημιουργική προσέγγιση στη διακόσμηση. Oι χρωματικοί συνδυασμοί είναι διαφορετικοί σε κάθε όροφο.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Θ’ απολαύσετε τον μπουφέ σας σ’ έναν ηλιόλουστο χώρο με θέα στην προκυμαία.

HIGHLIGHTS:Aχτύπητο roof garden, ανοιχτό και το χειμώνα, που προσφέρει πανοραμική θέα σε ολόκληρη την πόλη του Βόλου, το λιμάνι αλλά και το βουνό.

ΤΙΜΕΣ: Από € 110

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Ζαγόρι: Τα best of της άνοιξης

Μπορεί το Ζαγόρι να αποτελεί φημισμένο χειμερινό προορισμό, ωστόσο μια σειρά από εναλλακτικές δραστηριότητες αλλά και οι κατάλληλες τουριστικές υποδομές φέρνουν τα 46 πετρόχτιστα χωριά του στο προσκήνιο ακόμη και το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟς_
20/05/2024

Emirates: Πτήση εξοικείωσης για τον αυτισμό και ταξίδι προσομοίωσης για 30 οικογένειες

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με σκοπό να εξαλείψει το άγχος των παιδιών πριν τα ταξίδια, ενώ παράλληλα παρείχε στην Emirates την ευκαιρία να συνεργαστεί με βασικούς εταίρους ώστε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στα ταξίδια.

Έτοιμοι για διακοπές με ορθοπεταλιά;

O ιδρυτής και διευθυντής του MBike Σπύρος Παπαγεωργίου μας φτιάχνει τον απαραίτητο οδηγό εκκίνησης, για διακοπές με πόδηλατο.

Ένα απόκοσμο κομμάτι Καππαδοκικής γης στην Κρήτη

Περίπου 35 χλμ. δυτικά των Χανίων, ξεπροβάλλει ένα μνημείο της φύσης, ανάμεσα σε καταπράσινες κοιλάδες. Ένα εξωπραγματικό σύμπλεγμα λοφίσκων, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης της φύσης, που έχει αποτελέσει πεδίο πολλαπλών ερευνών.

Ο Όμιλος Mitsis πραγματοποίησε εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου και υπέγραψε 10ετή συμφωνία διαχείρισης 3* ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά ξενοδοχείου που έχει ολοκληρώσει ο Όμιλος την τελευταία διετία κατόπιν των εξαγορών δύο μονάδων στην Κρήτη το 2022 και την πέμπτη συμφωνία διαχείρισης ακινήτου τον τελευταίο χρόνο κατόπιν συμφωνιών επέκτασής του στην Κρήτη, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.