Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη έγινε sold out και επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με το δυνατό καστ να επιστρέφει ακάθεκτο.

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη

Οι Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός και η Κατιάνα Μπαλανίκα ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή του θεάτρου Ήβη από 1 Οκτωβρίου και για δεύτερη συνεχή χρονιά στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!».

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη - εικόνα 1

Το πρώτο θεατρικό εγχείρημα του Γιώργου Καπουτζίδη -σε δικό του κείμενο και σκηνοθεσία- που στέφθηκε τη χειμερινή σεζόν με μεγάλη επιτυχία, ακολουθώντας το ένα sold out μετά το άλλο, είναι μια καλοκουρδισμένη κωμωδία για τη σύγχρονη μορφή του έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Τα βασικά εργαλεία της κωμωδίας επιστρατεύονται εδώ από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη για να αναδείξουν τα μηνύματα και τα ερωτήματα του έργου που το δίχως άλλο μας απασχολούν όλους: Υπάρχει το άλλο μας μισό; Είμαστε αρκετά ώριμοι για σχέση; Κατάλληλοι ή ακατάλληλοι για να ζήσουμε με κάποιον; Πώς έχουν επιδράσει στις ερωτικές σχέσεις τα social media; Πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η ελληνική κοινωνία; Απιστίες, ανατροπές αλλά και απαντήσεις συνθέτουν αυτήν την αστεία, γλυκιά αλλά και συνάμα πικρή ιστορία που οδηγεί τους ήρωες της να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια μέχρι να ειπωθεί και η τελευταία λέξη. Τα σκηνικά υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Κική Γραμματικοπούλου και τους φωτισμούς ο Χρήστος Τζιόγκας.

Η υπόθεση

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη - εικόνα 2

Η Κική καταφθάνει στο σπίτι της καλύτερής της φίλης Δήμητρας, αφού ο άντρας της μόλις της ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν. Την επόμενη ημέρα πρόκειται να παντρέψει τη Νατάσα, την τρίτη φίλη της παρέας, οπότε πρέπει πάση θυσία να ηρεμήσει για να παραστεί στο μυστήριο. Μόνο που λίγο αργότερα εμφανίζεται στο σπίτι της Δήμητρας, εξίσου αναστατωμένη, η Νατάσα...

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη - εικόνα 3

i Προπώληση μέσω viva.gr | Δείτε το trailer της παράστασης εδώ

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη - εικόνα 4
Το «Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του!» επιστρέφει στο Ήβη - εικόνα 5

Περισσότερες πληροφορίες

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά τις αξέχαστες επιτυχίες του στη μικρή οθόνη, δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο σανίδι. Στην ξεκαρδιστική του κωμωδία συνυπάρχουν ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια, ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα πλημμυρίζει (κυριολεκτικά) συνθέτουν το παζλ μίας έξυπνης και ευαίσθητης κωμωδίας, στην οποία οι ήρωες θα αναγκαστούν, λίγο πριν βουλιάξουν οριστικά, να πουν την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.