Παραστάσεις

Αθώος ή ένοχος

του Τζέφρεϊ Άρτσερ
  • Δράμα
  • Διάρκεια: 100 '
  • Σκηνοθ.: Γ. Φρατζεσκάκης

Ένας διακεκριμένος γιατρός κατηγορείται ότι δολοφόνησε την γυναίκα του για να κληρονομήσει την περιουσία της και ο καλύτερος του φίλος, γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Μια γιατρός, η Τζένιφερ Μίτσελ, ισχυρίζεται ότι είχαν ερωτική σχέση και πως το βράδυ του φόνου ήταν μαζί. Ωστόσο, τα στοιχεία της ενοχής είναι εξίσου ισχυρά με τα στοιχεία της αθωότητάς του. Τότε μπαίνουν στο παιχνίδι μία Πρόεδρος Δικαστηρίου, μία φαρμακοποιός, ένας δημόσιος κατήγορος, ένας Καθηγητής τοξικολογίας, ένας φύλακας και φυσικά οι θεατές, οι οποίοι καλούνται να γίνουν ένορκοι και να βγάλουν την τελική ετυμηγορία. "Αθώος ή ένοχος" τελικά ο Δρ. Σέργουντ;

Παραστάσεις: Δευτ., Τρ. 9 μ.μ. Τιμές: € 19, 17.

  • Εως: 28/05
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Athens English Comedy Club

με τους Κωνσταντίνο Μπούρα-Μπαϊμάκο, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Κύνθια, Line Didelot, Dev, Rasheed Ghalli
  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό αποκλειστικά αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα. Μέσα στην περίοδο λειτουργίας το Athens English Comedy Club έχει διοργανώσει πολλά σόου κωμωδίας με αγαπημένους stand up περφόρμερ αλλά και ταλαντούχους πρωτοεμφανιζόμενους στα open mic, ενώ έχει πραγματοποιήσει διαδικτυακούς διαγωνισμούς και εργαστήρια κωμωδίας -και όλα αυτά με εγχώριους αλλά και ξένους καλλιτέχνες από είκοσι τέσσερις χώρες. MC για το επερχόμενο σόου ο Joel Bryant.

Παραστάσεις: Κυρ. 28/4, 9 μ.μ. Τιμές: € 20. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.40 μ.μ. Προσφέρονται 3 εισιτήρια ελεύθερης εισόδου σε ΑμεΑ και ανέργους κατόπιν επικοινωνίας. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδιο. Πληροφορίες: 6987994689, athensenglishcomedyclub@gmail.com.

  • Εως: 28/04
Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα (25/04 - 02/05)

Επιστροφή στον φόνο

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 100 '
  • Σκηνοθ.: Γ. Φρατζεσκάκης

Δεκαπέντε χρόνια πριν, η όμορφη Κάρολαϊν Κρέιλ καταδικάστηκε για τον φόνο του συζύγου της και πέθανε στη φυλακή. Τώρα η κόρη της αναθέτει στον Πουαρό να αποκαταστήσει τη μνήμη της μητέρας της. Υπήρχαν ακόμη πέντε ύποπτοι και όσο το σκέφτεται ο Πουαρό τόσο επανέρχεται στο μυαλό του εκείνο το παιδικό τραγουδάκι με τα πέντε γουρουνάκια - το ένα πήγε στην αγορά, το άλλο στο σπίτι κλείστηκε καλά, και πάει λέγοντας. Κάποιο από τα πέντε γουρουνάκια, όμως, ίσως έκανε έναν φόνο και μένει ακόμη ατιμώρητο. Αν είναι έτσι, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσα αποδεικτικά στοιχεία κι αν έχουν καταστραφεί, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ θα το βρει, βάζοντας τη λογική του να δουλέψει. Η συναρπαστική ιστορία μυστηρίου και συνεχών ανατροπών ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και βασίζεται στο έργο της Αγκάθα Κρίστι «Πέντε μικρά γουρουνάκια».

Παραστάσεις: Σάβ. 9.15 μ.μ., Κυρ. 6.30 μ.μ. Τιμές: € 19, 17. Ισχύουν ειδικές τιμές.

  • Εως: 02/06
Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα