Μικρό Γκλόρια

Παραστάσεις

Catch the butcher

του Άνταμ Σάιντελ
 • Κωμωδία
 • Σκηνοθ.: Λ. Φούντογλου

Με φόντο το Τέξας μιας περασμένης εποχής, ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο Μπιλ, απαγάγει το δωδέκατο θύμα του. Η Νάνσυ μια νεαρή γυναίκα κλονισμένη ψυχικά από τη ρουτίνα ενός παγερού κόσμου ψάχνει το ουσιαστικό νόημα της ζωής. Οι δύο χαρακτήρες συνδέονται σε μία σχέση θύτη-θύματος ώσπου βρίσκουν σημεία ταύτισης και δοκιμάζουν να ξεφύγουν μαζί απ’ ό,τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνους. Στην πορεία όμως συνειδητοποιούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας ενός τυπικού ερωτικού ζευγαριού. Μία γυναίκα η Τζόαν βρίσκεται στο δρόμο τους καταδεικνύοντας με κωμικό τρόπο τις δυσκολίες του γάμου υπό τη σκιά της πατριαρχίας. Μία πληροφορία που μαθαίνουν από εκείνη γίνεται αφορμή για την αρχή του τέλους τους.

Παραστάσεις: Πέμ. 9 μ.μ. Τιμές: € 12, 10, 5.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Μίξερ

3
της Ζέτης Φίτσιου
 • Μιούζικαλ τσέπης
 • Διάρκεια: 75 '
 • Σκηνοθ.: Κ. Σιλβέστρος

Στο ολοκαίνουργιο εκρηκτικό έργο της διακεκριμένης με το Κρατικό Βραβείο συγγραφέως για το 2022, με όχημα τον δεκαπεντασύλλαβο στίχο και την ανατρεπτική μουσική εξελίσσεται η ιστορία ενός νέου φέρελπι καλλιτέχνη, που θέλει διακαώς να ανεβάσει τον Άμλετ. Όμως, λόγω εξαιρετικά χαμηλού μπάτζετ, τελικά αλλάζει το όραμά του και αντί για τον Άμλετ παίζει τον Βαγγέλη, που αντί για τη Δανία, ζει κάπου στην Κυψέλη. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να ανεβάσει την παράστασή του. Μαζί με μια ακόμη ηθοποιό πρόκειται να παίξουν όλους τους ρόλους του έργου. Ο Βαγγέλης από άσημος πορτιέρης, καταλήγει μέσα από μια σειρά παράδοξων γεγονότων να γίνει αρχηγός του διαλυμένου και ανοργάνωτου κράτους.

Παραστάσεις: Παρ. 9.15 μ.μ., Σάβ. 6.15 μ.μ./ 9.15 μ.μ., Κυρ. 8.30 μ.μ. Τιμές: € 18, 15.

Πνεύμονες

του Ντάνκαν Μακμίλαν
 • Δράμα
 • Διάρκεια: 95 '
 • Σκηνοθ.: Τ. Μπάρκας

Αυτό το βραβευμένο στα Off West End Awards έργο είναι στην ουσία ένα έξυπνο και αστείο δράμα, μια ιστορία παράξενης, σκληρά αληθινής και συνηθισμένης αγάπης. Ένα ζευγάρι, που δίνει φωνή σε μια ολόκληρη κοινωνία της αβεβαιότητας, διαπραγματεύεται την ιδέα να φέρει σε αυτόν τον κόσμο ένα παιδί. Σε έναν πλανήτη που ασφυκτιά από την τοξικότητα του μολυσμένου περιβάλλοντος, την αλλοίωση της κοινωνίας από την ατομικότητα και την οικονομική ανασφάλεια. Αυτή η απόφαση μοιάζει τόσο δύσκολη που τους αναγκάζει να ριχτούν δίχως ανάσα, στην μάχη με τους εαυτούς τους. Αγαπιούνται και πονάνε τόσο όσο μόνο η βαθιά αγάπη μπορεί να μας πονέσει, ωριμάζουν. Δύο σύγχρονοι σκεπτόμενοι άνθρωποι, ψάχνοντας ανάμεσα στο ορθό και το αληθινό να βρουν τις κατάλληλες λέξεις που θα κάνουν την επικοινωνία τους τουλάχιστον εφικτή, προσπαθούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για τους ίδιους, το μέλλον της σχέσης τους αλλά και για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Παραστάσεις: Δευτ., Τρ. 6.40 μ.μ. Τιμές: € 15, 12.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Στρακαστρούκες

του Δημήτρη Σαμόλη
 • Μονόλογος
 • Διάρκεια: 70 '
 • Σκηνοθ.: Μ. Κακουλλής

Στο πρώτο θεατρικό του έργο ο ηθοποιός και τραγουδοποιός βάζει στο μικροσκόπιο την "αγία ελληνική οικογένεια", τη ζωή στην επαρχία και τον εκφοβισμό. Βρισκόμαστε ακριβώς δέκα λεπτά πριν χτυπήσουν οι καμπάνες για την Ανάσταση σ' ένα χωριό της Κρήτης. Ο Κωσταντής κρατάει στη μια του χούφτα καραμελάκια που σκάνε στο στόμα και στην άλλη αυτοσχέδιες στρακαστρούκες. Στην κλειστή κοινωνία της επαρχίας που κανείς δεν του απλώνει το χέρι, ο ήρωάς μας ανοίγει την καρδιά του με σπαρακτικό χιούμορ λίγο πριν κάνει το μεγάλο μπαμ.

Παραστάσεις: Κυρ. 6 μ.μ., Τετ. 8 μ.μ. Τιμές: € 15, 12.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα