Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Παραστάσεις

Γυναίκες on the rocks

της Αναστασίας Μουτσάτσου
  • Μουσικοθεατρική
  • Σκηνοθ.: Ελ. Γκασούκα

Τρεις γυναίκες αποκαλύπτουν ανομολόγητα συναισθήματα και ιστορίες σκοτεινές, μέσα από σχέσεις κακοποιητικές για γυναίκες και παιδιά ανυπεράσπιστα σε μια κοινωνία που αρνείται να απαγκιστρωθεί από τα έμφυλα στερεότυπα και τον σεξισμό, προσποιείται άγνοια και επιλέγει να προστατέψει τον θύτη, καταδικάζοντας στην ντροπή τον φόβο και την απόγνωση το θύμα. Άνθρωποι, εγκλωβισμένοι σε ρόλους αρχετυπικούς, που αδυνατούν να σπάσουν τα δεσμά της πατριαρχίας και να αναζητήσουν τον δρόμο προς την ελευθερία της αγάπης και της αλήθειας για να διαπιστώσουν μοιραία, πως στην ουσία η ζωή μας, είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης των φωτεινών και των σκοτεινών πλευρών μας. Η διαδρομή έχει συμπληγάδες, δράκους και ερινύες. Στόχος μας είναι να τους νικήσουμε και να αγκαλιάσουμε τον αληθινό εαυτό μας που περιμένει να μας υποδεχτεί.

Παραστάσεις: Δευτ. 9 μ.μ. Τιμές: € 25, 15.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Magic is believing

με τον Σανκάρα
  • Τέχνη της Ψευδαίσθησης

Το νέο σόου του κορυφαίου Έλληνα illusionist ακροβατεί μεταξύ της ψευδαίσθησης και του ρεαλισμού, παίζει με την την έκπληξη και το χιούμορ και καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής και της λογικής περιλαμβάνει αιωρήσεις αντικειμένων, ανθρώπους που πετάνε, μαγικά με τον ίδιο το χρόνο, και πολλά ακόμα πρωτότυπα τρικ. Μαζί με τους συνεργάτες του ο Σανκάρα επιχειρεί να μας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση με μια θεαματική παράσταση για όλη την οικογένεια.

Παραστάσεις: Σάβ. 5.30 μ.μ. Τιμές: € 12, 10 (παιδικό).

  • Εως: 23/03
Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα (15/02 - 22/02)

Ο Σέρλοκ Χολμς και το αίνιγμα του Λούνα Παρκ

της Αγνής Χιώτη
  • Παραμύθι
  • Σκηνοθ.: Αγνή Χιώτη

«Το πιο συναρπαστικό , το πιο εκθαμβωτικό ,το πιο δημοφιλές λούνα παρκ του Λονδίνου αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα…» Ήταν το συμπέρασμα από το γράμμα που έλαβε ο Σέρλοκ Χολμς φανερά προβληματισμένος και ανήσυχος. Ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου λούνα παρκ ήταν η χαρά, η ευτυχία των παιδιών. Όμως πριν από λίγο καιρό κάτι συνέβη και κανείς πια δεν φαίνεται χαρούμενος, ούτε καν τα ελάχιστα παιδιά που το επισκέπτονται. Κάποιος ξαφνικά αποκτά εξουσία και καταστρώνει σχέδια. Η αλλόκοτη συμπεριφορά των εργαζομένων, η μυστηριώδης εξαφάνιση του κύριου Σοφού αλλά και μια αινιγματική φωνή, κινητοποιούν τον Σέρλοκ σε μία αναζήτηση της αγάπης και του χαμόγελου.

Παραστάσεις: Κυρ. 11.30 π.μ./ 3 μ.μ. Τιμές: € 12, 10.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα