Αυλαία Πολυχώρος

Παραστάσεις

Ο μπογιατζής

του Ντόναλντ Τσόρτσιλ
 • Κωμωδία
 • Διάρκεια: 100 '
 • Σκηνοθ.-φωτ.: Αλ. Λιακόπουλος

H πάμπλουτη Μάρσια, σύζυγος του γενικού διευθυντή της Άτλας Ανυψωτικής και μέλος της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου, αποφασίζει να παρουσιάσει τον μπογιατζή, που βάφει το ρετιρέ της ως σύζυγό της όσο εκείνος λείπει για δουλειές. Κι όλα αυτά σε μία προσπάθεια να κοροϊδέψει τη σύζυγο του εραστή της, Τζέην, η οποία τους έκανε τσακωτούς να τρώνε πανακότα το προηγούμενο βράδυ και έχει έρθει να πει τα πάντα στον ζηλιάρη, απατημένο άντρα της; Ο μπογιατζής, ενώ στην αρχή αρνείται, υποκύπτει μπροστά στο φουσκωτό πορτοφόλι της Μάρσια και καταλήγει να παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο του ως σύζυγος της, δημιουργώντας αστείες καταστάσεις οι οποίες κλιμακώνονται, όταν η ερωτική και θελκτική Τζέην καταφθάνει. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο αστεία όταν η απατημένη σύζυγος αποφασίζει ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι να απατήσει το δικό της μοιχό σύζυγό με το “σύζυγο” της Μάρσια, δηλαδή... τον μπογιατζή.

Παραστάσεις: Παρ. 9.15 μ.μ., Σάβ. 8.15 μ.μ. Τιμές: € 15, 12.

 • Εως: 15/06
Αναλυτικό πρόγραμμα (23/05 - 30/05)

Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο πονηρός λύκος

του Σαρλ Περό
 • Παραμύθι
 • Διάρκεια: 90 '
 • Σκηνοθ.-μουσ.: Γ. Τζουάνη

Η Κοκκινοσκουφίτσα, ένα μικρό κοριτσάκι, μαθαίνει ότι η αγαπημένη της γιαγιά είναι άρρωστη και χρειάζεται επειγόντως τα φάρμακά της. Εκείνη, μαζί με τα φιλαράκια της, τα ζωάκια, πείθει τη μητέρα της να πάει στη γιαγιά της για να της δώσει ό,τι χρειάζεται. Όμως, παρά τις συμβουλές της μητέρας της να μην περάσει από το δάσος γιατί παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι, εκείνη, από την χαρά της, βλέποντας κάτι πανέμορφα λουλούδια, αποφασίζει να πάει από το Δάσος. Εκεί βρίσκεται ο κακός λύκος που την ξεγελάει και την πείθει να πάει από έναν άλλο δρόμο στην γιαγιά της για να προλάβει εκείνος να πάει στο σπίτι της, να την κρύψει στην ντουλάπα και να περιμένει το μικρό του γεύμα, την Κοκκινοσκουφίτσα. Τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του ο κακός και πονηρός λύκος ή η Κοκκινοσκουφίτσα θα σταθεί πολύ τυχερή και θα έχει βοήθεια που θα του χαλάσει όλα τα σχέδια;

Παραστάσεις: Σάβ., Κυρ. 5 μ.μ. Τιμές: € 10, 8.

 • Εως: 30/06
Αναλυτικό πρόγραμμα (23/05 - 30/05)

Χάνσελ και Γκρέτελ

 • Μιούζικαλ
 • Διάρκεια: 90 '
 • Διασκ.-σκηνοθ.-μουσ.: Γ. Τζουάνη

Το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ παρουσιάζεται σε μια μουσικοθεατρική διαδραστική εκδοχή που μιλά για τη δύναμη της οικογένειας και της φιλίας, τη συνεργασία, την αγάπη, τη διαφορετικότητα και πάνω απ’ όλα τη δύναμη του καλού που πάντα νικάει στο τέλος. Τα δύο αδέλφια, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, ζουν ήσυχα στο φτωχικό σπίτι τους μαζί με τον ξυλουργό πατέρα τους και την μητριά τους, που δεν συμπαθεί τα παιδιά. Έτσι πείθει τον άντρα της να τα εγκαταλείψουν στο δάσος. Εκεί μετά από πολυήμερη περιπλάνηση βρίσκονται μπροστά σε ένα γλυκόσπιτο, φτιαγμένο από ζαχαρωτά, δεν γνωρίζουν όμως ότι ανήκει σε μια κακιά μάγισσα.

Παραστάσεις: Κυρ. 12.30 μ.μ. Τιμές: € 10, 8.

 • Εως: 30/06
Αναλυτικό πρόγραμμα (23/05 - 30/05)