Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του

  • Διάρκεια: 90'
  • 3

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά τις αξέχαστες επιτυχίες του στη μικρή οθόνη, δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο σανίδι. Στην ξεκαρδιστική του κωμωδία συνυπάρχουν ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια, ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα πλημμυρίζει (κυριολεκτικά) συνθέτουν το παζλ μίας έξυπνης και ευαίσθητης κωμωδίας, στην οποία οι ήρωες θα αναγκαστούν, λίγο πριν βουλιάξουν οριστικά, να πουν την αλήθεια. Όλοι σε όλους.


Ερμηνεύουν: Κ. Μπαλανίκα, Ηρώ Πεκτέση, Μ. Κατσαφάδου, Αν. Σαββάκη, Γ. Ξούλος, Μ. Δερβιτσιώτης, Ευθ. Γεωργόπουλος, Απ. Ψαρρός. Σκην.: Μ. Τσαγγάρη. Κοστ.: Κ. Γραμματικοπούλου. Φωτ.: Δ. Κουτάς.

Αναλυτική κριτική

Παράλληλες ιστορίες έρωτα και χωρισμού μάς διασκεδάζουν αλλά και μας προβληματίζουν σε αυτό το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που ανεβάζει ο ίδιος σε μια κεφάτη παράσταση. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική