Λοσάντζελε

Διεύθυνση:

Tηλ:

Παραστάσεις

Comedy for the masses vol 2

με τους Mikeius, Κώστα Μαλιάτση-Σάλα, Jeremy
  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η ομάδα πύραυλος, έπειτα από… λαϊκή απαίτηση, επιστρέφει στη σκηνή του μοναδικού comedy club της Αθήνας. Πλήρως ξεκούραστοι, τελείως ανανεωμένοι και με καινούργιο, ολόφρεσκο υλικό, οι τρεις γερόλυκοι του ελληνικού youtube παρουσιάζουν ένα δυνατό stand-up show, το οποίο υπόσχεται να σας «διπλώσει» στα γέλια. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους κοινή παράσταση, οι τρεις κωμικοί που χάραξαν με τα βίντεό τους το ίντερνετ των 10’s, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας ένα σόου με στόχο να θυμηθούν οι παλιοί αλλά και να μάθουν οι καινούργιοι.

Παραστάσεις: Πέμ. 7 μ.μ./ 9 μ.μ. Τιμές: € 12.

  • Εως: 30/05
Buy ticket from viva

Είμαι (ακόμα) vegan

με τον Μιχάλη Σεβαστέρη
  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ένα μοναδικό κωμικό ταλέντο επιστρέφει στη σκηνή του Λοσάντζελε με 6 ενεργειακά ποτά (απαραίτητα ώστε να μείνει εντελώς ακίνητος για 90’), κωμικά one liners και οικογενειακές ιστορίες (λίγο χειρότερες απ’ τις τηλεοπτικές). Ένα stand up γεμάτο ανατροπές! Είναι στ’ αλήθεια άνθρωπος ο Μιχάλης Σεβαστέρης; Mήπως είναι απλά ένα τζογαδόρικο ρομπότ με μοναδικό σκοπό να μας κάνει όλους να τρώμε χόρτα; Ποια είναι η τακτική επιβίωσής του στο λεωφορείο; Άραγε, έχει μειώσει τις φορές ανά λεπτό που αναφέρει ότι είναι βίγκαν; (μπα!) Του λένε ψέματα στις καφετέριες πως τον ξέρουν για να του αποσπάσουν την προσοχή και να του κλέψουν την τσάντα; Υ.Γ: Μείνετε για το χορευτικό κομμάτι στο τέλος!

Παραστάσεις: Παρ. 9 μ.μ. Τιμές: € 10.

  • Εως: 31/05
Buy ticket from viva

Ντροπή

με τους Αλέξανδρο Χαριζάνη, Κώστα Κρύο
  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ένα δυνατό θέαμα stand-up comedy με ένα δίδυμο ταλαντούχων ερμηνευτών. Μια παράσταση η οποία συνδυάζει και μπλέκει μεταξύ τους τις χαοτικές αφηγήσεις, τις σκοτεινές ιστορίες, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική κωμωδία και φτάνει στο τέλος του με ένα πανηγυρικό battle λογοπαιγνίων μεταξύ των δύο κωμικών. Σίγουρα κάτι που θα μείνει για καιρό χαραγμένο στη μνήμη του κοινού. Για όλους τους λανθασμένους λόγους.

Παραστάσεις: Κυρ. 8 μ.μ. Τιμές: € 10.

  • Εως: 26/05
Buy ticket from viva

Πιάστηκα

με τον Κώστα Μαλιάτση-Σάλα
  • Stand up Comedy

Ο ταλαντούχος κωμικός μετά από δέκα χρόνια κουβάλημα στην κωμική σκηνή έχει αποκομίσει πολλά... βάρη. Και τι να κάνουμε, πιάστηκε. Και ποιο άλλο καλύτερο φάρμακο υπάρχει, φυσικά, από αυτό της κωμωδίας; Νέα σπαρταριστά κείμενα, από τον stand-up comedian που το κοινό αγάπησε για την “ιδιαίτερη” ευγένεια του (έχουμε χρονομετρημένο ρεκόρ τα 6" μέχρι την επόμενη βωμολοχία), την ηρεμία του (έχει κάψει δύο ντεσιμπελόμετρα) και κυρίως : την ανεκτικότητα του (στο κάτω κάτω, τα μανιτάρια και οι χελώνες είναι ενοχλητικά σε όλους, δε φταίει ο Κώστας). Μαζί με νέα κωμικά ταλέντα, ο Κώστας Μαλιάτσης-σάλας υπόσχεται ξέφρενο γέλιο που θα γεμίσει το ζεστό σπίτι της κωμωδίας στην Κορυζή.

Παραστάσεις: Τετ. 7 μ.μ./ 9 μ.μ. Τιμές: € 12.

  • Εως: 29/05
Buy ticket from viva

Πιο αστείος πεθαίνεις

με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη
  • Stand up Comedy

Μήνυμα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προς το κοινό για την παράστασή του: “Γεια σας. Είμαι στον 15ο χρόνο που κάνω κωμωδία και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε στην τέχνη μου γιατί είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και θερίζει ο ΕΦΚΑ. Πρώτη αιτία θανάτου μετά τα δάνεια και τα καρδιακά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για τη νέα μου stand up comedy παράσταση με έναν πάρα πολύ εμπνευσμένο τίτλο. Η θεματολογία εκτείνεται από την αριστερά και τη γιαγιά μέχρι το gay pride και την αναζήτηση της ευτυχίας. Επίσης χώρισα, άρα θα πω πάλι για τα γκομενικά μου. Καλή δύναμη να έχετε. Δυστυχώς σε αυτή την παράσταση δεν έχω πολύ σεξ και βρισιές και ο Κύριος Σιούλας ο γαστρεντερολόγος που με παρακολουθεί μου είπε να κάνουμε μια γαστροσκόπηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάποια αναφυλαξία. Με πειράζει και η πιπεριά…”

Παραστάσεις: Σάβ. 9 μ.μ. Τιμές: € 12.

  • Εως: 25/05