Μη σου τύχει!...

Μη σου τύχει!...

  • Διάρκεια: 105'
  • 3,5

Δυο ξένοι βρίσκονται σε δύο διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου. Ο πρώτος, ένας απατημένος σύζυγος ο οποίος θέλει να αυτοκτονήσει και ο δεύτερος ένας επαγγελματίας δολοφόνος ο οποίος θέλει απλά να εκτελέσει… την δουλειά του. Μια οποιαδήποτε άλλη μέρα θα τα είχαν καταφέρει και οι δύο. Όχι όμως εκείνη. Γιατί τότε έμελλε όλα να τους πάνε στραβά με απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτή είναι η υπόθεση της κλασικής γαλλικής μαύρης κωμωδίας (που έχει ανέβει δύο φορές από τον Κένεθ Μπράνα, ενώ έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο), γραμμένη από τον συγγραφέα του «Δείπνου ηλιθίων», αλλά και της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου «Το κλουβί με τις τρελές».


Ερμηνεύουν: Αιμ. Χειλάκης, Χ. Στυλιανού, Τ. Τρύπη, Ελ. Καρακάση, Ευγ. Ξυγκόρου, Ν. Φώσκολου. Σκην.: Γ. Γαβαλάς. Κοστ.: Μ. Κοντοδήμα. Φωτ.: Ν. Βλασόπουλος.

Παραστάσεις έως:

Αναλυτική κριτική

Την καθαρόαιμη φάρσα του μετρ Φρανσίς Βεμπέρ σκηνοθετεί (σε συνεργασία με τον Μανώλη Δούνια) και ερμηνεύει ο Αιμίλιος Χειλάκης, σε μια απρόσμενη επιλογή που δικαιώνεται εκ του ξεκαρδιστικού αποτελέσματος. Διαβάστε ολόκληρη την κριτική