Θέατρο Nous - Creative space

Παραστάσεις

Παρασκευή και 13

του Αντώνη Καλομοιράκη
  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '
  • Σκηνοθ.: Ευθ. Χρήστου

Ο Τρύφωνας είναι ένας φυσικός πολλών βραβείων και αξιώσεων, ο οποίος συνηθίζει να εξηγεί τα πάντα με βάση τη λογική και την επιστήμη. Γι’ αυτό τον λόγο, καταδικάζει κάθε άνθρωπο που πιστεύει σε ζώδια, σε προλήψεις και σε δεισιδαιμονίες. Τι θα συμβεί, όμως, όταν θα συναντήσει την Παρασκευή; Η Παρασκευή, κομμώτρια στο επάγγελμα, είναι απολύτως τρελαμένη με τα ζώδια, πιστεύει στις προλήψεις και το χειρότερο; Η γιαγιά της είναι μάγισσα! Τι πρόκειται, λοιπόν, να γίνει όταν ο ανυποψίαστος Τρύφωνας θα μάθει ότι η Παρασκευή “σκεπάζεται” από μια μεγάλη κατάρα; Μια κατάρα που θα επηρεάσει άμεσα και τον ίδιο…

Παραστάσεις: Τρ. 9 μ.μ. Τιμές: € 14, 12. Ισχύουν ειδικές τιμές.

Αναλυτικό πρόγραμμα (30/11 - 07/12)

Πες μου ότι είναι ψέμα - Επιχείρηση Ωρωπός

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '
  • Διασκ.-σκηνοθ.: Τ. Ιορδανίδης

Η καλογραμμένη φάρσα του Άντονι Νίλσον, γνωστή με τον τίτλο «Ψέμα στο ψέμα», μεταφέρεται στα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, με δύο αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με την δύσκολη επιχείρηση της αστυνομικής τους καριέρας. Ο λόγος για τον Σπύρο και τον Κώστα, δύο κολλητούς από το νηπιαγωγείο που εργάζονται στο αστυνομικό τμήμα Ωρωπού. Για κακή τους τύχη η υπηρεσία τους τη μέρα του Πάσχα δεν θα κυλήσει ομαλά. Είναι αναγκασμένοι να ανακοινώσουν στον Τέλη Κελαλά Μαλαφάκα -ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού- και στη σύζυγό του Ζιζί Κελαλά Μαλαφάκα Δελημπαλτάκα -η οποία ήθελε να γίνει ηθοποιός και έχει πετριά με τις εναλλακτικές θεραπείες- ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός. Όσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο τα πράγματα περιπλέκονται και οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Παραστάσεις: Πέμ. 7.30 μ.μ., Παρ. 9.15 μ.μ., Σάβ. 6.15 μ.μ./ 9.15 μ.μ., Κυρ., Τετ. 7.30 μ.μ. Τιμές: € 19, 15.

Buy ticket from viva

Οι ιστορίες του παππού Καραγκιόζη

με τον Κώστα Σπυρόπουλο
  • Θέατρο Σκιών

Με φιγούρες από το Σύγχρονο Θέατρο Σκιών του Θανάση Σπυρόπουλου και τον μοναδικό θησαυρό του, ο συνεχιστής της τέχνης του θεάτρου σκιών και αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης, δημιουργεί μία παράσταση για όλη την οικογένεια. Φιγούρες που μιλούν και περπατούν στη σκηνή αλλά και γιγάντια σκηνικά που δεσπόζουν, μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου Σκιών! Ο παππούς Καραγκιόζης, διηγείται πασίγνωστους μύθους με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, διδάσκει και χαρίζει γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης πλάθει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και η ζωντανή μουσική έχει το δικό της μερίδιο σ’ αυτό το χαρούμενο οικογενειακό θέαμα. Κάθε Κυριακή και μία νέα ιστορία.

Παραστάσεις: Κυρ. 12 μ. Τιμές: € 8.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα