Αγγέλων Βήμα

Παραστάσεις

Ανατολικά της Εδέμ

του Τζον Στάινμπεκ
 • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
 • Διάρκεια: 105 '
 • Σκηνοθ.: Αν. Αβδελιώτη

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται το έργο του νομπελίστα συγγραφέα που διερωτάται πάνω στο δίπολο καλού-κακού, την αναζήτηση της ευτυχίας, το ανεξήγητο της αγάπης και τις συνέπειες της απουσίας της.

Παραστάσεις: Παρ. 8 μ.μ. Τιμές: € 16, 12.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Απόψε, στου Πανάγαθου!

της Μαργαρίτας Δαλαμάγκα–Καλογήρου
 • Μουσικοθεατρική
 • Διάρκεια: 100 '
 • Σκηνοθ.: Μ. Δαλαμάγκα–Καλογήρου

Περνώντας ένα βράδυ «Στου Πανάγαθου», θα δούμε να συναντιούνται επί… συννέφων ο ελαφρός Νίκος Γούναρης, η ρεμπέτισσα Μαρίκα Νίνου και η πιανίστα και στενή συνεργάτις του Τσιτσάνη, κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη. Οικοδεσπότης δικός τους και δικός μας ο ίδιος ο Πανάγαθος που στήνει εντάσεις και μουσικές κόντρες για να διασκεδάσει την ανία που του προκαλεί η παραδείσια απραξία. Από αυτές, θα υπάρξουν κερδισμένοι και ποιοι; Θα γίνει τελικά ο σχεδιαζόμενος τρικούβερτος καβγάς μεταξύ «ελαφρών» και «λαϊκών» «Απόψε, στου Πανάγαθου»; Και τι, άραγε, να περιμένουν οι πιστοί ότι θα τους «βρει», τώρα που, όπως όλα δείχνουν, ο Πανάγαθος ετοιμάζεται να αλλάξει… καριέρα;

Παραστάσεις: Κυρ. 8.30 μ.μ. Τιμές: € 16, 12.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Chicago

της Μορίν Ντάλας Γουάτκινς
 • Κοινωνικό
 • Διασκ.-σκηνοθ.: Μ. Δαλαμάγκα-Καλογήρου

Το αντισυμβατικό έργο για το κυνήγι του αμερικανικού ονείρου που καταγγέλει τους θεσμούς της διαβόητης πόλης της ποτοαπαγόρευσης υπό την κυριαρχία του Αλ Καπόνε με φόντο τη δεκαετία του 1920, το οποίο ενέπνευσε το διάσημο κινηματογραφικό οσκαρικό μιούζικαλ, παρουσιάζεται στην πλήρη του μορφή για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η εικοσάχρονη τότε συγγραφέας δεν διστάζει να σχολιάσει την κοινωνική πραγματικότητα εξαπολύοντας το δηλητηριώδες χιούμορ και την ανελέητη κριτική της.

Παραστάσεις: Δευτ., Τρ. 8 μ.μ. Τιμές: € 16, 12.

 • Πρεμιέρα: 04/12
Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ελισάβετ: Γυναίκα από σύμπτωση

του Ντάριο Φο
 • Κωμωδία
 • Διάρκεια: 105 '
 • Σκηνοθ.: Μ. Σεβαστοπούλου

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο, αρχές του 17ου αιώνα, στο μπουντουάρ της «Παρθένας» Βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, που είναι μια βασίλισσα ροκ, αθυρόστομη, εκρηκτική, που «βλέπει» τα πάντα. Μονίμως έχει στο πλάι της την Μάρθα, τη μόνη φωνή της λογικής. Η Ελισάβετ έχει ένα ασθενές σημείο: τον αγιάτρευτο έρωτά της για τον Κόμη του Έσσεξ. Για χατίρι του κάνει την κουφή, την τυφλή και την χαζή. Σκεπάζει τις συνομωσίες του ακόμη και όταν στρέφονται κατά της ζωής της. Για αυτόν τον έρωτα της ζωής της, η Ελισάβετ δεν διστάζει να φέρει στο παλάτι μια τρελογιάτρισσα που κάνει και την μάγισσα. Μέσα στο μπουντουάρ της Βασίλισσας κυκλοφορεί ακόμη ένα απίστευτο μπουκέτο γκάφας, πανικού και αλλοφροσύνης: O Αρχηγός της Αστυνομίας της που είναι πάντα εκτός τόπου και χρόνου. Όλοι αυτοί πρωταγωνιστούν σε μια-μέρα-από-τη-ζωή-μιας-Βασίλισσας, κατά τη διάρκεια της οποίας συμβαίνουν όλα τα απίθανα.

Παραστάσεις: Πέμ., Τετ. 8 μ.μ. Τιμές: € 16, 12, 5.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Υπόθεση Παραντάιν

του Ρ. Χίτσενς
 • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
 • Διάρκεια: 105 '
 • Σκηνοθ.: Αλ. Κοτσώρης

Η γοητευτική κυρία Παραντάιν, ταπεινής καταγωγής και αμφιλεγόμενου παρελθόντος, κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον τυφλό σύζυγό της, έναν πλούσιο και σημαντικής κοινωνικής θέσης απόστρατο συνταγματάρχη και προβεβλημένο ήρωα πολέμου. Την υπεράσπισή της αναθέτει μετά από σύσταση του νομικού συμβούλου της στον συνεργάτη του, τον νέο, ραγδαία ανερχόμενο δικηγόρο αντιδικιών σερ Μάλκολμ Κιν, γόνο ιστορικής νομικής οικογενείας, ο οποίος, αν και είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο με μια όμορφη και πνευματώδη γυναίκα, την Γκέι, αταλαμβάνεται αμέσως από τυφλό και μη ελεγχόμενο πάθος για την πελάτισσά του. Η γενική αίσθηση είναι πως η κυρία Παραντάιν θα αθωωθεί, αφενός γιατί δεν φαίνεται να υπάρχουν αποδείξεις ενοχής της, αφετέρου γιατί ο δικηγόρος της έχει ήδη αποκτήσει την φήμη πως ποτέ δεν χάνει δίκη.Ο δικαστικός αγώνας, ωστόσο, με απρόβλεπτες συγκρούσεις και αποκαλύψεις, δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν.

Παραστάσεις: Σάβ. 9 μ.μ., Κυρ. 6 μ.μ. Τιμές: € 16, 12, 5.

Buy ticket from viva
Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα