Πότε να πάτε : Η καλύτερη περίοδος είναι από τις αρχές του φθινοπώρου μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Το χειμώνα η πόλη έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, με αρκετό κρύο βέβαια.

10 προορισμοί για ρομάντζο αλά ελληνικά

Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να μετακινηθούμε, κανείς δεν μας απαγορεύει ένα αγαπησιάρικο ταξίδι στους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ελλάδας με τη φαντασία μας, μέχρι να γίνει πραγματικότητα.

5 ατμοσφαιρικά city breaks εντός συνόρων

Εκδρομή αλλά όχι απομόνωση. Καινούργιες εικόνες, χωρίς όμως να βγαίνουμε και πολύ από τα νερά μας. Πέντε πόλεις-κούκλες υπόσχονται ένα αστικό μεν, διαφορετικό δε γουικέντ.

5 προορισμοί που η Ιόνια Oδός φέρνει πιο κοντά μας

Επιλέγουμε προορισμούς στο πνεύμα της εποχής για ­κάθε διάθεση, πάνω στο ­διάβα του νέου δρόμου, που κάνει τα weekends στη Δυτική Ελλάδα εύκολη υπόθεση.

Είστε για weekend στο κάστρο;

Βόλτα σε 10 κάστρα-κόσμημα που κρατούν από διαφορετικές ιστορικές περιόδους και βρίσκονται σε περιοχές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ιωάννινα: πιο κοντά, πιο όμορφα

Η πρωτεύουσα της Ηπείρου ανανεώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια και πλέον έρχεται πιο κοντά μας. Μόλις επιστρέψαμε με όλα τα τελευταία νέα.

Γιάννενα: Eνας νέος (γιορτινός) προορισμός γεννιέται!

Το περασμένο Σάββατο τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων άναψαν, ωστόσο ούτε το ίδιο το δέντρο ούτε και τα δρώμενα που ακολουθούν και θα κορυφωθούν με το ολοκαίνουργιο Luminous Light Festival (29-31/12) ανήκουν εντελώς στη σφαίρα του συνηθισμένου.

Τα Γιάννενα γιορτάζουν

Η Ράνια Μάργαρη περπατά σε μια πόλη που ανανεώνεται διαρκώς, καταγράφοντας νέα πρόσωπα και στέκια με αφορμή τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια ελευθερίας, οι οποίοι κορυφώνονται στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ιωάννινα

Μια πόλη στα καλύτερά της, ένας νομός ανεξάντλητος. Η Ελένη Κούκη τσεκάρει τις πιο νέες διευθύνσεις στα κυριολεκτικά αναγεννημένα Γιάννενα και προσπαθεί να χωρέσει στο πρόγραμμά της όσο γίνεται περισσότερες από τις μεγαλειώδεις διαδρομές σ’ ένα νομό φτιαγμένο θαρρείς για περιήγηση.

City Breaks

Μπορεί το ένα μας μάτι να κοιτάει προς τα βουνά, το άλλο όμως είναι στραμμένο εντελώς downtown. Προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες για φθινοπωρινά city breaks στις πιο ανερχόμενες και ατμοσφαιρικές πόλεις της Ευρώπης και της Ελλάδας.

ΓΟΥΙΚΕΝΤ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πάντα πανέμορφα, τα Γιάννενα ξέρουν να κάνουν τους επισκέπτες τους να τ' αγαπούν. Στο τελευταίο μας ταξίδι όμως ανακαλύψαμε το καινούργιο τους "μυστικό": το ανερχόμενο στέκι της οδού Ανεξαρτησίας, με την ατμόσφαιρα εποχής, τα μικρά μπαράκια και το αξιοπρόσεκτο ξενοδοχείο "Πολιτεία".

Aνεβείτε... γιάννενα

Καινούρια στέκια, παλιές αγαπημένες διαδρομές. Κλασικές ιστορίες, αλλά και νέα ραντεβού. Ένα τριήμερο καταγραφής/απογραφής στα Γιάννενα, την πιο χειμωνιάτικη πόλη της Ελλάδας... Καραβάκια πηγαινοέρχονται συνδέοντας την πόλη με το νησάκι, ενώ ο κόσμος κατακλύζει τα καφέ.

ΠΕΡΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ...

Κάποιοι έχουν ήδη αποφασίσει τις "σπονδές" που θα προσφέρουν στον Βαλεντίνο, ενώ κάποιοι άλλοι μας θυμίζουν τους δηλωμένους άθεους, που όμως σε κάθε αναποδιά αναφωνούν, "Ω, Θεέ μου!". Με λίγα λόγια, όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποια σχέση με τον άγιο του έρωτα. Και το ταξίδι τον τρέφει απίστευτα. Τρεις από τις "ταξιδιώτισσες" του περιοδικού μιλάμε για τη χάρη του, τα ταξίδια που του χαρίσαμε ή που θα θέλαμε να του χαρίσουμε.