Ένα τρελό χριστουγεννιάτικο drag ρεβεγιόν στο Red Jasper Cabaret Theatre

Οι drag queens Marianah Grindr και Φιλοθέη συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή και στήνουν ένα ξέφρενο εορταστικό show.

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν

Οι drag queens Marianah Grindr και Φιλοθέη συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή και στήνουν ένα ξέφρενο εορταστικό show για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που πέρασε και να επιφυλάξουν το καλύτερο ποδαρικό σε αυτήν που καταφθάνει. Μας υπόσχονται "Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν" με την απόλυτη εορταστική διάθεση, μουσική, τραγούδια, χορό, νταλκά και παράνοια, καθώς και εκλεκτούς καλεσμένους που θα μοιραστούν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες εμπειρίες και θα ντύσουν τη νύχτα με τις φωνές τους. Μαζί τους η queer (τ)ράπερ Dolly Vara (24/12). Τα κείμενα είναι του Θεόφιλου Σπηλιόπουλου και του Σοφοκλή Βλάχου. Οι φωτισμοί είναι της Ιωάννας Αθανασίου. Στο πιάνο επί σκηνής ο Οδυσσέας Μιχαλάκης.

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 120 '

Σε μια «τηλεοπτική» θεατρική εκπομπή συναντιούνται για πρώτη φορά οι δύο drag queen για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που πέρασε, με μουσική, χορό και δικές τους χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κέντρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Ανδρέας Πασπάτης είναι "Σόλο" στην τοποθεσία Άβατον

Αφού μας εξήγησε πώς είναι να μένεις μόνος στο "Διαβάστηκε", ο τίτλος "Σόλο" ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.

Δύο θιασαρχίνες σε νέες παραστάσεις

Η Μαίρη Ραζή στο θέατρο Πρόβα και η Μαίρη Ιγγλέση στο θέατρο "Ελεύθερη έκφραση"

Ρεπορτάζ: Γόνιμο ή άγονο το περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα 85 για τους απόφοιτους δραματικών σπουδών;

Την ώρα που οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών είναι σε εξέλιξη, η κυβέρνηση κάνει τους δικούς της χειρισμούς για να λύσει ή να εξομαλύνει την κατάσταση γύρω από το Προεδρικό Διατάγμα 85/2022, το οποίο αναγνωρίζει στους αποφοίτους δραματικών σχολών προσόντα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι εύκολο να υπάρξει λύση και μάλιστα οριστική;

"Ποιος κρατάει το φανάρι": Πρωτότυπη θεατρική ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Ανακαλύπτουμε ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο και την ιστορία του με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

"Axis Mundi - Το τελευταίο δέντρο": Το πρώτο οικολογικό μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας

Μία περφόρμανς για τις ολέθριες συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας και της από-ιεροποίησης της φύσης.

O Γιάννης Χουβαρδάς λύνει την "Παρεξήγηση"

Την "Παρεξήγηση" σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης και, υπό τους ήχους της μουσικής που ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής ο Blaine L. Reininger, δίνει στην απίθανη ιστορία του Αλμπέρ Καμί μια μυστηριώδη, σχεδόν μεταφυσική χροιά. Η Μαριάννα Κάλμπαρη μετέφρασε το έργο και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από ένα πολλά υποσχόμενο καστ.