Τρεις διεθνείς παραγωγές έρχονται στο Christmas Theater

Dancing in the Rain 3

Μια αίσθηση ελευθερίας κάτω από τη βροχή διακατέχει τους έντεκα χορευτές στην παράσταση "Dancing in the rain 3" που επιστρέφει στη χώρα μας ανανεωμένη. Η παραγωγή που εδώ και μία δεκαετία έχει αποθεωθεί από πάνω από 1.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο έρχεται με ένα νέο δυναμικό χορευτικό ανδρικό ανσάμπλ και οι φίλοι των μουσικοχορευτικών θεαμάτων που θα βρεθούν στο Christmas Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου), στις 26 Οκτωβρίου, θα εντυπωσιαστούν από το ρυθμό μουσικών που έχουν τη δύναμη να ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν αίσθηση ευφορίας. Το χορευτικό υπερθέαμα ντύνουν διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock 'n’ roll επιτυχίες, κινηματογραφική μουσική από αγαπημένες ταινίες, αλλά και ένα πέρασμα από funky jazz, tap dance, break dance, r'n'b και άλλα είδη (προπώληση από Viva.gr)

LAS-VEGAS-MAGIC-FESTIVAL4
Las Vegas Magic Festival 4 

Ένα θέαμα για όλη την οικογένεια το Las Vegas Magic Festival 4 θα απολαύσει το κοινό της Αθήνας, στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Είναι ένα show που φέρνει στη σκηνή διάσημους βραβευμένους μάγους και Illusionists από όλο τον κόσμο, με εντυπωσιακές παραστάσεις που αποθεώνουν την τέχνη, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Άραγε είναι αλήθεια θα αναρωτηθείτε κατά τη διάρκεια της παράστασης παρακολουθώντας αιώρηση αντικειμένων και ανθρώπων, μεταμορφώσεις, απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής (προπώληση από Viva.gr)

Το "The phantom of the opera" ("Φάντασμα της Όπερας"), το μιούζικαλ-θρύλος του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ που βασίστηκε στο λογοτεχνικό έργο του Γκαστόν Λερού και είναι το πιο πολυσυζητημένο στο λονδρέζικο Γουέστ Εντ επιστρέφει στην Αθήνα, στις 8-26 Φεβρουαρίου. Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το "Φάντασμα" είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο. Η παράσταση είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους (προπώληση από Viva.gr)

Πληροφορίες από το  www.ct.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Λένα Κιτσοπούλου: Αντίστροφη μέτρηση για το "Και λέγε λέγε", τη νέα της παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Γιάννης Κότσιφας, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί τη σκηνοθέτιδα και δημιουργό σε μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό διαφορετικών τεχνών και μιλάει για τον έρωτα, την πατριαρχία και πολλά ακόμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Το Αγγέλων Βήμα συνεχίζει δύο παραστάσεις του και μετά το Πάσχα

Τα θεατρικά "Ανατολικά της Εδέμ" και "Ιστορίες για ανθρώπους γενναιόδωρους" παρατείνονται για όσους δεν τα πρόλαβαν μόνο για 4 τελευταίες ημερομηνίες.

Ο κροκόδειλος

Ένα από τα λιγότερο γνωστά και ελάχιστα παιγμένα αφηγήματα του Ρώσου συγγραφέα προσεγγίζει μια νεανική θεατρική ομάδα, ενισχύοντας τη σατιρική του διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι ευφρόσυνο με ενδιαφέροντα σημεία αλλά και κάπως άτολμο. | Powered by Uber

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.