Όλες οι εκδηλώσεις που θα δούμε στο Christmas Theater τη σεζόν 2022-23

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραγωγές από ελληνικά και διεθνή μεγάλα και αγαπημένα ονόματα.

The Greatest Love Of All - A Tribute to Whitney Houston

Το Christmas Theater επιστρέφει με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει παραστάσεις και συναυλίες που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό αλλά και νέα θεάματα γεμάτα νοσταλγία, χαρά και πολύ μουσική. Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες έρχονται στο πρώτο θεματικό θεάτρο της Αθήνας στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου για να μας διασκεδάσουν με παραστάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του χορού, του θεάτρου και της μουσικής, από αφιέρωμα στην Whitney Houston και τον Νίκο Ξυλούρη, μέχρι παιδικές παραστάσεις και χορό στη βροχή.

"The Greatest Love Of All - A Tribute to Whitney Houston"

Το καλύτερο musical tribute για την Γούιτνεϊ Χιούστον έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου. Η παράσταση "The Greatest Love Of All - A Tribute to Whitney Houston" δημιουργήθηκε στο West End προκειμένου να τιμήσει την ζωή και την καλλιτεχνική παρακαταθήκη που έχει αφήσει η Χιούστον, δέκα μόλις χρόνια μετά τον τραγικό της χαμό, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton. Στον ρόλο της Γουίτνεϊ θα απολαύσουμε την σταρ Μπελίντα Ντέιβις. Είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες που κατάφεραν να ενσαρκώσουν την ζωή αλλά και την χρυσή φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας. 

"Piaf the show"

Piaf! The Show
 

Διαβάστε Επίσης

Η παράφορη και γοητευτική ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας, Εντίθ Πιάφ, ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες των τελευταίων ετών: το Piaf! The Show, που συμπλήρωσε περισσότερες από 500 παραστάσεις σε τρεις ηπείρους και χειροκροτήθηκε ήδη από ένα εκατομμύριο θεατές, αφηγείται τον πολυκύμαντο βίο της μοναδικής Εντίθ Πιάφ, μέσα από τα τραγούδια της που έγραψαν ιστορία. Στον ρόλο της θα απολαύσουμε τη μοναδική Ναταλί Λερμίτ. Η παράσταση έκανε την πρεμιέρα της στις αρχές του 2015, τιμώντας την επέτειο των εκατό χρόνων από τη γέννηση της Πιαφ. Έκτοτε έχει περιοδεύσει σε είκοσι τρεις χώρες συναντώντας ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς, ενώ έχει θριαμβεύσει με sold out εμφανίσεις στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου και αυτό αναμένει να κάνει και την Παρασκευή, στις 7 Οκτωβρίου στην Αθήνα. 

"Οδύσσεια" – Κάρμεν Ρουγγέρη
 

Οδύσσεια
 

Διαβάστε Επίσης

Ένα έργο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν μέσα από το θέατρο τον μεγαλύτερο ποιητή της ανθρωπότητας σε μια παράσταση φτιαγμένη αποκλειστικά για τους μικρούς θεατές, από την Κάρμεν Ρουγγέρη. Η παράσταση του Christmas Theater έρχεται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου για να μας θυμίσει την ιστορία του πολυμήχανου Οδυσσέα που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τροία για να επιστρέψει στην πατρίδα του, την πανέμορφη Ιθάκη.

"Dancing in the rain 3"

Πως είναι να χορεύεις στην βροχή; Πως είναι να χορεύεις οπουδήποτε; Θα το μάθουμε με την παράσταση που έχει μαγέψει όλο τον κόσμο και έρχεται και στην Αθήνα την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου. 11 άντρες χορευτές, αφήνουν τον κλασικό χορό, βγαίνουν στον δρόμο και πειραματίζονται σε χορογραφίες της νέας εποχής κάτω από την βροχή. Διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock ‘n roll επιτυχίες, υπέροχη μουσική από κινηματογραφικές ταινίες και άλλες μοναδικές σύγχρονες χορευτικές μουσικές γίνονται χορογραφίες στην βροχή και όχι μόνο.

Dancing in the rain

"100 τσιγγάνικα βιολιά"

Η αγαπημένη του Αθηναϊκού κοινού Τσιγγάνικη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης, έρχεται για πρώτη φορά στο Christmas Theater την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, και φέρνει την σπουδαία μουσική της παράδοση που έχει γεννηθεί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, στο διαμάντι του Δούναβη! 100 απίθανοι δεξιοτέχνες μάς φέρνουν την ψυχή του τσιγγάνικου λαού, είτε με παραδοσιακή φορεσιά, είτε με επίσημο ένδυμα, με σκοπό να ξεσηκώσουν τον εθνουσιασμό του κοινού.

"Ήταν μια φορά..."

Το μεγάλο αφιέρωμα του Σταύρου Ξαρχάκου στον Νίκο Ξυλούρη στο Christmas Theater
 

Διαβάστε Επίσης

Μετά το Sold out στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, η μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον "Αρχάγγελο της Κρήτης" Νίκο Ξυλούρη, υπό την επιμέλεια του Σαύρου Ξαρχάκου θα επαναληφθεί στο Christmas Theater στις 7 Δεκεμβρίου. Για μία ακόμα φορά ο Σταύρος Ξαρχάκος θα υποδεχθεί με χαρά και συγκίνηση την οικογένεια Ξυλούρη, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκονται επίσης ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ηρώ Σαΐα ερμηνεύοντας αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που έχει τραγουδήσει ο σπουδαίος τραγουδιστής.
 

Προπώληση μέσω viva.gr


 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Dancing in the rain 3

  • Σύγχρονος Χορός
  • Διάρκεια: 150 '

Έντεκα σολίστες του κλασικού μπαλέτου πειραματίζονται πάνω σε σύγχρονες χορογραφίες κάτω από τη βροχή –και όχι μόνο–, συνοδεία γνωστών τραγουδιών.

«Piaf! The Show»

  • Μουσική παράσταση

Μια παράσταση για το θρυλικό σπουργίτι της Γαλλίας με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Nathalie Lermitte.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
24/04/2024

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".

Δήμος Αβδελιώδης: "Στο θέατρο πάμε πρωτίστως για να νιώσουμε"

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης μιλά στο "α" με αφορμή την "Απολογία του Σωκράτη" που ανεβάζει στην αρχαία ελληνική γλώσσα (26-27/4) αλλά και το "Όνειρο στο κύμα / Έρως ήρως" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (29/4), που παρουσιάζονται στη νέα θεατρική σκηνή που φέρει το όνομά του στο ιστορικό Studio New Star Art Cinema.