Seawolf

Ένας θαλασσόλυκος στο Κουκάκι

To αδιάκοπο κυνήγι πρώτων υλών και πρωτότυπων ψαρο-παρασκευών είναι καθημερινότητα για το «Seawolf» στο Κουκάκι, το urban εστιατόριο που άνοιξε ο Ηλίας Μπαλάσκας ύστερα από πολλά χρόνια εμπειρίας σε διαλεχτές κουζίνες της Αθήνας και της Σαντορίνης. Οι σεφ του θαλασσόλυκου –οι αφοί Μπαλάσκα και ο Ανέστης Γκαμπέσης– παραδίδουν μαθήματα εποχικότητας και δημιουργικής ευελιξίας με fusion πινελιές.

Χρησιμοποιούν αυστηρά φρέσκα ψάρια ανοιχτής θάλασσας και προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, που επιλέγονται κάθε πρωί από τους πάγκους των αγορών. Τα μάγουλα από σαλάχι σε mind-blowing ριζότο τσουκνίδας, χειροποίητα ραβιόλια με μυρωδάτο κιμά χταποδιού και καπνιστό «μπέικον» από την κοιλιά του τόνου, που σερβίρεται με bio ρόκα και φρέσκο κάρδαμο, είναι μερικές από τις εκπλήξεις αυτής της εποχής. Κλασική αξία παραμένουν τα fish tacos με τηγανητό μπακαλιάρο και γουακαμόλε. 


Tip: Συνοδεύστε το γεύμα σας με ένα από τα λευκά μονοποικιλιακά κρασιά μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, που θα βρείτε στην κάβα του «Seawolf».

Ο χάρτης

Seawolf

Αθήνα - Κουκάκι

Δημητρακοπούλου 35, Kουκάκι

Τηλ. 2109229235

Facebook: https://www.facebook.com/Seawolf-Athens-520825835120976/


Χώροι