Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Με νέες δημιουργικές ιδέες

Tο καταξιωμένο εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου, ψηλά στον Καρέα, υποδέχεται τη Σαρακοστή με ανανεωμένο μενού: η σεφ Φιλίτσα Καραμανλή παρουσιάζει μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα νέα θαλασσινά πιάτα σε δημιουργικούς δρόμους, όπως παλαμίδα σε φύκι kombu με λάδι τριαντάφυλλου και zest αγριοράπανου, καραβίδα σασίμι σε ζωμό από το κεφάλι της, καπνιστό χέλι με αφρό πατάτας και τηγανητό κρόκο αβγού, αλλά και κλασικότερες παρασκευές, όπως το φιλέτο ψαριού φρικασέ με αγριόχορτα από τη Σχοινούσα.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγες ημέρες φιλοξενήθηκε στο εστιατόριο για ένα workshop πάνω σε σύγχρονες τεχνικές στο ψάρι η βραβευμένη σεφ Erica Archambault, πρώην executive στο αστεράτο «Septime» στο Παρίσι. Φυσικά, τα πεντανόστιμα ψάρια που έρχονται μόνο από τους καλύτερους ψαρότοπους της Ελλάδας αλλά και τα φρέσκα όστρακα και θαλασσινά έχουν τώρα τη Σαρακοστή την τιμητική τους. 


Tip: Η πανοραμική θέα είναι από τα μεγάλα ατού, αφού μπορεί το «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες» να μη βλέπει στ’ αλήθεια Κυκλάδες, προσφέρει όμως ένα εξαιρετικό πανοραμίκ, το οποίο φτάνει μέχρι τον Σαρωνικό!

Ο χάρτης

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Βύρωνας

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας

Τηλ. 2107640240

Site: http://www.balconycyclades.com

Facebook: https://www.facebook.com/balconycyclades/


Χώροι