Νησιώτισσα

Το πλοίο πιάνει στην Πεντέλη!

Παρακαλούνται οι επιβάτες με προορισμό την Πεντέλη να ετοιμάζονται για αποβίβαση... Κάπως σαν να πλησιάζεις στο αγαπημένο σου νησί νιώθεις με το που φτάνεις στην ονομαστή ψαροταβέρνα των αδερφών Κυριακόπουλου, που έχει κλείσει πάνω από είκοσι χρόνια και πλέον μας περιμένει στον ανανεωμένο χώρο της, τριπλάσιας χωρητικότητας λόγω μεγάλης ζήτησης. Μόνο που εδώ, αντί για θάλασσα, σε περιβάλλει το δάσος της Πεντέλης, προσφέροντας ιδανικό εκδρομικό περιβάλλον, ενώ τέσσερις παρκαδόροι θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Η κουζίνα, πάλι, παραμένει αμιγώς θαλασσινή, με τους ιδιοκτήτες να επιβλέπουν προσωπικά τις προμήθειες των πρώτων υλών, που έρχονται από τράτες του Αιγαίου και από επιλεγμένα σημεία της χώρας: πολλά φρέσκα όστρακα, συμιακό γαριδάκι, χέλι καπνιστό, φάβα Σχοινούσας... Με σταθερούς πιστούς και πολλούς επώνυμους φαν (φροντίστε για κράτηση, διότι τα τραπέζια γίνονται ανάρπαστα), προσφέρει μια τίμια θαλασσινή κουζίνα με έμφαση στις παραδοσιακές γεύσεις, προσεγμένο τηγάνι και σχάρα αλλά και πολλούς ψαρομεζέδες. Όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές – υπολογίστε περίπου € 20 το άτομο. 


Tip: Εκατό και πλέον ετικέτες σε ούζα και τσίπουρα, από καθιερωμένους και μικρούς παραγωγούς, εξασφαλίζουν ιδανικές αρμονίες με τα πιάτα.

Ο χάρτης

Νησιώτισσα

Βόρεια Προάστια - Βριλήσσια

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια

Τηλ. 2108032957

Facebook: https://www.facebook.com/Νησιωτισσα-516324498539580/


Χώροι