Τραβόλτα

Αρμενίζοντας στο Περιστέρι

Oσοι έχουν βρεθεί έστω και μία φορά στον ξακουστό «Τραβόλτα», που διακρίθηκε φέτος με Top Notch από τους Χρυσούς Σκούφους, ξέρουν καλά ότι πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή ψαροταβέρνα, με ιωδιούχα εμβέλεια που απλώνεται σε ολόκληρη την Αθήνα. Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος Λιάκος ξεδιπλώνουν κι εδώ, όπως άλλωστε και στα «Basegrill», «Cookoovaya» και «Hoocut», την τελετουργική τους σχέση με την πρώτη ύλη και την άριστη διαχείρισή της, με βαθιά γνώση, ευαισθησία και σεβασμό στους κανόνες της φύσης και της θάλασσας.

Έτσι τα τρία καΐκια με τα οποία έχουν αποκλειστική συνεργασία από την πρώτη στιγμή εφοδιάζουν το μαγαζί με τις καλύτερες ψαριές τους, ενώ η κουζίνα μαγειρεύει με τρόπο που φέρνει την εκλεκτή πρώτη ύλη σε ρόλο πρωταγωνιστή και της επιτρέπει να λάμψει. Είτε μιλάμε για ψάρι, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο που κατεβαίνει από τη σχάρα και το τηγάνι ψημένο στην εντέλεια, είτε για πολύ ξεχωριστές σπεσιαλιτέ όπως η τσιπούρα χουνκιάρ με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και ντοματίνια κονφί, στον «Τραβόλτα» θα απολαύσετε τα καλύτερα της θάλασσας κι ας βρίσκεστε μακριά της. 


Tip: Ανακαλύψτε τα εξαιρετικά house wines του «Τραβόλτα» από διάφορες ποικιλίες, όπως και τις πολύ ιδιαίτερες μπίρες δικής τους εμφιάλωσης, που παντρεύονται τέλεια με τις γεύσεις.

Ο χάρτης

Τραβόλτα

Δυτικά Προάστια - Περιστέρι

Αρκαδίας & Αγίου Παύλου 33, Περιστέρι

Τηλ. 2105719222

Site: http://www.travoltaathens.gr

Facebook: https://www.facebook.com/travoltaathens/


Χώροι