Ταξιδεύοντας...

Φέρνουμε τη θάλασσα στο πιάτο σας

Mας αγαπούν οι θάλασσες και οι ψαράδες», θα σας πουν στα δημοφιλή ψαρο-στέκια «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» αν τους ρωτήσετε πού βρίσκουν τόσο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, για αυτό κι ευχαριστούν τους αφανείς ήρωες, τους ψαράδες, που με τόσο κόπο εξασφαλίζουν την ποιότητα των ψαριών τους. Κι εκείνοι με τη σειρά τους μεταδίδουν αυτήν την αγάπη στους πελάτες τους, προσφέροντας φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας στο τραπέζι μας. Τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να είναι χαρούμενος; Αρμύρα, ήλιο, ένα καλό τσίπουρο (ή ούζο αν προτιμάτε) μαζί με έναν καλό μεζέ και ξενοιασιά. Λίγα και απλά, για να φτάσουμε στον ορισμό της χαράς και της ευτυχίας. Στα «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» τους αρέσουν τα απλά και τα φρέσκα για αυτό και το σλόγκαν τους είναι το «Τα αμέσως πιο φρέσκα... κολυμπάνε στη θάλασσα».

Τα δύο αγαπημένα εστιατόρια στο Κερατσίνι και στη Νέα Ερυθραία μάς περιμένουν αυτήν τη Σαρακοστή με ανανεωμένες γεύσεις, που θα μας ταξιδέψουν σε νέους γαστρονομικούς προορισμούς και καινούργιες προσθήκες στην πραγματικά ξεχωριστή και ατελείωτη λίστα των αποσταγμάτων τους. Μικρά και μεγάλα φρέσκα ψάρια, μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα όστρακα αλλά και με ιδιαίτερους τρόπους μαγειρέματος, σουπιές τηγανητές λαδολεμονάτες, παστουρμάς μπακαλιάρου, γάμπαρη Αμβρακικού, καραβίδες, καλαμάρια, χταπόδια, ντολμαδάκια σπιτικά, σκουμπρί καπνιστό χειροποίητο αλλά και θαλασσινό φύκι σάς περιμένουν για να σαλπάρετε για όπου επιθυμεί ο ουρανίσκος σας... Καλή Σαρακοστή και όμορφα γευστικά ταξίδια! 


Tip: Ογδόντα ετικέτες ούζου και τσίπουρου κάνουν καλή παρέα στα ψαρικά.Ογδόντα ετικέτες ούζου και τσίπουρου κάνουν καλή παρέα στα ψαρικά.

Ο χάρτης

Ταξιδεύοντας...

Πειραιάς & Περίχωρα - Κερατσίνι

Πλάτωνος 72, Κερατσίνι

Τηλ. 2104324368

Site: http://www.taxidevontas.com

Facebook: https://www.facebook.com/pg/Taxidevontas/about/?ref=page_internal


Χώροι