Stalati Seafood

Το άλας της ψαροφαγίας!

Στην όμορφη ψαροταβέρνα του Νίκου Τσάκου η καλοκουρδισμένη κουζίνα, έχοντας στο επίκεντρο τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, δελεάζει τους λάτρεις του ψαριού με εντυπωσιακά «διαμαντάκια» του βυθού, που καταφθάνουν από προσεκτικά επιλεγμένους ψαρότοπους. Το όνομά του προέρχεται από τη θρυλική του σπεσιαλιτέ «ψάρι σε κρούστα αλατιού», την εκδοχή της οποίας μπορείτε να απολαύσετε σε λαβράκι, ροφό καθώς και σε κάθε ψάρι που «φιλοξενείται» στην ψαριέρα αυτής της σύγχρονης ψαροταβέρνας.

Ανάμεσα στα αλίπαστα και στους μεζέδες η επιλογή είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα αξίζει την προσοχή σας η γεμάτη θαλασσινή νοστιμιά ταραμοσαλάτα, που σερβίρεται με φέτες μαύρου ψωμιού και μελάνι σουπιάς. Αναμφίβολα ένα πιάτο που φλερτάρει με την αντισυμβατικότητα και κερδίζει στα σημεία είναι το ωμό μπαρμπούνι, που «ψήνεται» σε μοσχολέμονο και γεμίζει τις αισθήσεις με ιώδιο και θαλασσινή δροσιά. 


Tip: Ευχάριστη έκπληξη η ραφιναρισμένη σαλάτα με το –δυσεύρετο– μπλε καβούρι Χαλκιδικής, που συνοδεύεται με φρέσκο κρεμμυδάκι και ντομάτα και κρατάει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των ψαγμένων ψαροφάγων.

Ο χάρτης

Stalati Seafood

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Παλαιό Φάληρο

Λεωφ. Συγγρού 303 & Δημοσθένους, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 2109408620

Facebook: https://www.facebook.com/pg/stalati.seafood/about/?ref=page_internal


Χώροι