Παπαϊωάννου

Θαλασσινή μαεστρία

Eδραιωμένο στέκι εκλεκτής ψαροφαγίας, χάρη στα ντελικάτα πιάτα με τα οποία αναδεικνύει τη γευστική λεπτότητα αλλά και τη θαλασσινή αβρότητα της πρώτης ύλης του, ο «Παπαϊωάννου» παραμένει προμετωπίδα της γαστρονομικής πρότασης του Μικρολίμανου, με εδέσματα που έχουν γίνει κλασικά. Συνδυάζοντας αύρα κοσμική και προφίλ προσγειωμένο, με γεύση αφοσιωμένη στην εκλεκτή ψαριά που συγκεντρώνει καθημερινά, από όλα τα ελληνικά πελάγη, το μενού ξεδιπλώνει προτάσεις όπως το ασυναγώνιστο φιλεταρισμένο μπαρμπούνι, περασμένο από το τηγάνι για crispy πέτσα, αλλά και πιο ασυνήθιστα πιάτα όπως η κοκκινιστή κουτσομούρα ή μια σειρά από βελούδινα ελληνικά «σασίμι», που αποτελούν signature πιάτα.

Σχάρα και τηγάνι παραμένουν πρωταγωνιστές στη μαστόρικη θαλασσινή συμφωνία που γράφεται καθημερινά, ενώ μαγειρευτά όπως τα λινγκουίνι με καραβίδες, η σουπιά τηγανητή με το μελάνι της και ο αχνιστός ροφός παρελαύνουν κατά περίπτωση από τα τραπέζια του λιτού λευκού χώρου, που χαζεύει νωχελικά τα κότερα και την ακτογραμμή. 


Tip: Αν δεν ξέρετε ποια από τις θαλασσινές προτάσεις να επιλέξετε, τιμήστε τα αγαπημένα του σεφ, το σεβίτσε καραβίδας και τον αχνιστό ροφό.

Ο χάρτης

Παπαϊωάννου

Πειραιάς & Περίχωρα - Μικρολίμανο

Ακτή Κουμουνδούρου 42, Μικρολίμανο

Τηλ. 2104225059

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Papaioannou/133092190098115


Χώροι