Καστελόριζο

Ανανεωμένη θαλασσινή παράδοση

Ονομα με ιστορία στο χώρο της ψαροφαγίας, με την περίοδο της Σαρακοστής και τις πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες να φτιάχνουν ιδανικό σενάριο για βόλτα στη Βάρκιζα, το «Καστελόριζο» μας περιμένει με τη σφραγίδα της κλασικής ποιότητας αλλά και νέες ιδέες, πάντα με έμφαση στις οικείες γεύσεις και στα υλικά πρώτης ποιότητας. Μια έξοδος για ψάρι και θαλασσινά αποκτά άλλη γοητεία όταν απλώνεται μπροστά σου ένα τόσο μοναδικό θαλασσινό πανόραμα – ακόμη και φουρτουνιασμένος, ο Σαρωνικός από εδώ είναι όνειρο.

Το ανανεωμένο country-style ντεκόρ είναι χαλαρό και οικείο, ιδανικό για κυριακάτικες και όχι μόνο εξόδους, ενώ αγαπημένα πιάτα όπως το τηγανητό γαριδάκι, τα ντολμαδάκια θαλασσινών, τα αχνιστά μύδια, το κριθαρότο με καβούρι και, βέβαια, οι πλούσιες signature σαλάτες έχουν την αύρα καλού αστικού τραπεζιού. Φυσικά, η ποιοτική ψαροφαγία δεν είναι απαραίτητα ακριβή και τα δύο μενού (της παρέας € 18 και set menu € 25), με ποικιλία πιάτων και κρασί ή ρακή, το επιβεβαιώνουν απόλυτα. 


Tip: Διαλέξτε κάποια από τα μικρά και μεγάλα ψάρια ημέρας, τα οποία έρχονται στο τραπέζι στεγνοτηγανισμένα ή άψογα ψημένα, με όλους τους χυμούς τους.

Ο χάρτης

Καστελόριζο

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Βάρη

Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας

Τηλ. 2109655022

Site: http://www.kastelorizo.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Kastelorizovarkiza/


Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Πλατάνων 2, Πλ. Νέας Κηφισιάς

Τηλ. 2108075408

Site: http://www.kastelorizo.com.gr/index.php?option=com_conten


Χώροι