Soleto

Από τα δημοφιλέστερα μπαρ-ρέστοραν της Γλυφάδας. Θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφέ και breakfast/brunch μέχρι αργά το βράδυ για φαγητό και ποτό. Τραπέζια, ψηλά stands, μεγάλη μπάρα, υποβλητικοί φωτισμοί δένουν σε μια υπερπαραγωγή αντάξια ενός metropolitan μαγαζιού. H κουζίνα, που χρησιμοποεί βιολογικά αβγά και λαχανικά από το κτήμα των ιδιοκτητών στις Σπέτσες, έχει δύο όψεις: η μία, στο Italian room, δίνει έμφαση στην πίτσα και στα ζυμαρικά, κι η άλλη, στο Asian Room, προτιμάει τις ασιατικές γεύσεις.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Νόστιμη βόλτα στη Μικρή Ιταλία της Γλυφάδας

Η πιο δημοφιλής κουζίνα στην υδρόγειο αφήνει το στίγμα και τη νοστιμιά της στα νότια. Εμείς επιλέξαμε μια πρωτοκλασάτη ιταλική εξάδα που ξεχωρίζει στη διαχρονικά hip γειτονιά της Γλυφάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/09/2019

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.

Στο «Soleto» η οικειότητα και ο κοσμοπολιτισμός πάνε παρέα

Μια υπερπαραγωγή αντάξια ενός metropolitan μαγαζιού που έχει πετύχει ένα πολυπολιτισμικό πάντρεμα που το απολαμβάνεις από το πρωί έως το βράδυ.

Στο «Soleto» από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το δημοφιλέστατο all day εστιατόριο της Γλυφάδας ξεφεύγει από το συμβατικό μοντέλο της περιοχής, με μια ευρύτατη γκάμα πιάτων τα οποία επιμελείται ο διακεκριμένος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

17+ 1 προτάσεις για το πρώτο πρωινό του 2017!

Την επομένη μιας εξ ορισμού γιορτινής βραδιάς 17 ξενοδοχεία κι εστιατόρια θα στρώσουν το πρώτο –πρωινό– τραπέζι του χρόνου προτείνοντας εναρκτήριο σάλπισμα της νέας χρονιάς με αβγά, τάρτες, πίτες, τηγανίτες, κέικ κι ένα κομμάτι βασιλόπιτα ακόμη.

«Soleto»: Festive dining

Premium dishes αλλά και προτάσεις για κάθε διάθεση με τη σφραγίδα του Μιχάλη Ντουνέτα, ο οποίος αντλεί ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου, σε ένα feelgood εστιατόριο ιδανικό για γιορτινές εξόδους.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα

Μοντέρνο, ισορροπημένα πολυτελές και casual, ζωντανό όλες τις ώρες της ημέρας.