Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα

Μοντέρνο, ισορροπημένα πολυτελές και casual, ζωντανό όλες τις ώρες της ημέρας.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα

Μοντέρνο, ισορροπημένα πολυτελές και casual, ζωντανό όλες τις ώρες της ημέρας, το «Soleto» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη Γλυφάδα ποντάροντας στη λεπτομέρεια – από τα βιολογικά προϊόντα που έρχονται κατευθείαν από το κτήμα της ιδιοκτήτριας στις Σπέτσες μέχρι την ικανοποίηση κάθε γευστικού γούστου.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, θα πάρεις ενέργεια και ευεξία με το πλούσιο πρωινό: συνδύασε τον καφέ ή τους φρεσκοστυμμένους χυμούς και τα smoothies με αβγά βιολογικής παραγωγής σε διαφορετικές εκδοχές, γιαούρτι με toppings της επιλογής σου ή χορταστικό steak & eggs.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Η συνέχεια ανοίγει κι άλλο την όρεξη, καθώς το «Soleto» κινείται επιδέξια μεταξύ Ιταλίας και Ιαπωνίας.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 3

Στο Italian Room, όπου την επιμέλεια έχει ο βραβευμένος executive chef Μιχάλης Ντουνέτας, σερβίρονται εκλεκτά antipasti, ολόφρεσκα ταρτάρ και καρπάτσιο, πιάτα με μοσχάρι Black Angus και, βέβαια, μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, ριζότι (καλοκαιρινός πειρασμός το ανοιξιάτικο ριζότο αρωµατισµένο µε λεµόνι και καβούρι) και χειροποίητης πίτσας.

Soleto: All-day πανδαισία στη Γλυφάδα - εικόνα 4

Στο «Asian Room», δημιουργικά πιάτα όπως η duck salad και τα Manchego Soleto rolls, μαζί με την επιλογή σε sashimi και nigiri, εξιτάρουν τους φίλους της ιαπωνικής λιτότητας. Συνοδέψτε το φαγητό σας με τα δροσερά signature cocktails και κλείστε με τα ανάλαφρα γλυκά.

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα, 2109680460, soleto

Περισσότερες πληροφορίες

Soleto

Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.