Τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου πάνε Λας Βέγκας

Ο περίφημος θεσμός The World’s 50 Best Restaurants στρώνει τραπέζι για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης, στην έρημο της Νεβάδα και την πόλη-λούνα παρκ για μεγάλα παιδιά.

Τα World's 50 Best Restaurants 2024 πάνε Λας Βέγκας © The World’s 50 Best Restaurants

Μετά τη Βαλένθια και την Ισπανία, τα The World’s 50 Best Restaurants by S.Pellegrino & Acqua Panna, ετοιμάζονται να βγουν για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης για την τελετή του 2024. Το ετήσιο γαστρονομικό gathering -μαζί με τα παράλληλα events του και ασφαλώς το γκαλά για την ανακοίνωση των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου- θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ και το Λας Βέγκας, στις 5 Ιουνίου 2024.

Viva Las Vegas

Αξιοποιώντας τη λάμψη, το γόητρο και τη VIP εστιατορική σκηνή του Λας Βέγκας, ο σημαντικός θεσμός επιλέγει την παγκόσμια πρωτεύουσα του τζόγου, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν σεφ, εστιάτορες και media, ακολουθώντας ένα εκτενές πρόγραμμα events. Η μεγάλη γαστρονομική γιορτή θα κορυφωθεί στις 5 Ιουνίου και το ξενοδοχείο Wynn Las Vegas, όταν θα αποκαλυφθεί η κατάταξη των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου για το 2024. Προφανώς και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να απολαύσουν αυτή την ολοζώντανη και θρυλική πόλη.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που κατευθυνόμαστε προς τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ανακοινώνουμε το Λας Βέγκας ως την τοποθεσία για την τελετή απονομής των βραβείων The World’s 50 Best Restaurants 2024 τον επόμενο Ιούνιο, σε συνεργασία με τον συνεργάτη του προορισμού μας, την LVCVA (σ.σ. Las Vegas Convention and Visitors Authority), και τον συνεργάτη που θα φιλοξενήσει το event, το Wynn Las Vegas. Ανυπομονούμε να συγκεντρώσουμε την παγκόσμια κοινότητα των εστιατορίων στην πρωτεύουσα ψυχαγωγίας για να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε τους κορυφαίους του γαστρονομικού κόσμου" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Director of Content των The World’s 50 Best Restaurants, William Drew.

Διαβάστε Επίσης

Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος στο Λας Βέγκας θα περιλαμβάνουν μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων που έχουν γίνει το θεμέλιο των εορτασμών των 50 Καλύτερων Εστιατορίων του Κόσμου: Το forward-thinking #50BestTalks, που εξερευνά μερικά από τα πιο κομβικά θέματα που αφορούν τον κόσμο της φιλοξενίας σήμερα, μια σειρά από -ανοικτές στο κοινό- εκδηλώσεις για το 50 Best Signature Sessions όπου κάποιοι από τους καλύτερους σεφ του κόσμου θα μαγειρεύουν δίπλα σε δημοφιλείς ντόπιους μάγειρες καθώς και το Chefs’ Feast, κατά το οποίο η μαγειρικό τέχνη θα συνδεθεί με την ανατρεπτική ψυχαγωγία-συνώνυμο του Λας Βέγκας.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.