Η κεντρική παραγωγή του νέου θεσμού, η όπερα, «Cavalleria Rusticana» κέρδισε τις εντυπώσεις.
Οι Steve Boultbee Brooks και Matt Jones ελπίζουν να γράψουν ιστορία στην αεροπλοΐα κάνοντας για πρώτη φορά το γύρο του κόσμου με το «Silver Spitfire».
Το πρόγραμμα αστικής-εικαστικής ανάπλασης «Πνεύμα της Σκάλας» αναδεικνύει για δεύτερη χρονιά τις σκάλες του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.
Οι Δανοί σεφ ανοίγουν νέους δρόμους στην παγκόσμια σκηνή και οι γκουρμέ του πλανήτη συρρέουν στην Κοπεγχάγη για να απολαύσουν φυσιολατρική καλλιτεχνική γαστρονομία. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος καταχάρηκε τα ανανεωμένα «Noma» και «Geranium» και σχολιάζει.
Πέντε εμπειρίες για κάθε διάθεση, από ιαματικά και βουτιές μέχρι θερινό και σύγχρονη τέχνη.
Τρία μνημεία αποκτούν νέο αέρα στην Πελοπόννησο για την ανάδειξη του τουρισμού.
O βραβευμένος σεφ μας υποδέχτηκε στο Λασίθι και μας ξενάγησε στις μυρωδιές και τις ομορφιές της ιδιαίτερης μαγειρικής πατρίδας του.
Με βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας και πινελιές σοφιστικέ ήπιας ανάπτυξης και κοσμοπολιτισμού, η Τήνος μοιάζει να έχει εμπεδώσει πλήρως τι σημαίνει πολυτέλεια σήμερα, με τον γαστρονομικό τουρισμό να βρίσκει τον ιδανικό τόπο.
Με περισσότερες από 90 ταινίες, 9 προγράμματα προβολών και πάνω από 50 πρεμιέρες, αλλά και Pop Up προβολές, workshops, ειδικά events και πάρτι, επιστρέφει για την 9η έκδοσή του το Aegean Film Festival.
Ο γενικός διευθυντής του «Sheraton Rhodes Resort», και επί χρόνια cοmplex hotel manager των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George», μας μιλά για τον γαστρονομικό τουρισμό και τις νέες τάσεις στη φιλοξενία, ενώ μας εκμυστηρεύεται και τις παραξενιές των VIP guests.
Δείτε ποιους προσκαλεί φέτος το φεστιβάλ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο εστιατορίου «Noble Gourmet»
Μια σειρά υψηλού επιπέδου dîners de gala με κορυφαίους σεφ διοργανώνει το «αθηνόραμα» στη Ρόδο με τη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Από τα premium beach bars της Κασσάνδρας μέχρι την άγρια ομορφιά της Ανατολικής Σιθωνίας και τους περιπάτους πάνω από την Ουρανούπολη, η Χαλκιδική έχει να επιδείξει τρία αρκετά διαφορετικά πρόσωπα που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.
Με πιο εύκολη πρόσβαση από ποτέ, σε ακτίνα ακόμη και μονοήμερης, η Πάτρα δίνει ωραίες ιδέες για καλοκαιρινές αποδράσεις γεμάτες αυθεντικές εμπειρίες με τοπικό χρώμα και ιστορία.
Το εστιατόριο «Under» στη Νορβηγία υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία οπτικής και όχι μόνο εξοικείωσης με τον κόσμο της θάλασσας.
Μοσχοβολιστός καφές σε μπακιρένιο μπρίκι, ήχοι από ζάρια, γλέντια αυθόρμητα και χειροποίητοι μεζέδες, προσιτές τιμές... Τα καφενεία κερδίζουν πόντους κι εμείς επιλέγουμε μερικά από τα αγαπημένα μας για καλοκαιρινή ραστώνη σε αιγαιοπελαγίτικο φόντο.
Την Τουρκία πιο κοντά στην Ευρώπη φέρνει η ακτοπλοϊκή σύνδεση με επιβατηγό πλοίο τύπου ROPAX Aegean Seaways.
Με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, το Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη παρουσιάζει εικαστικές και γαστρονομικές δράσεις στην Κρήτη.
Νέα εμπορική πολιτική με εξατομικευμένες υπηρεσίες ξεκινάει η αναγνωρισμένη αεροπορική εταιρία.